Iii parcă in manga exista și o radieră cu care ștergeai numele respectivului și revine la viață.
Furculingură.
Adică zău, cât de idiot să fii să îți alegi un asemenea username? Ceva sigur e în neregulă cu ea. Trece-o.
Username-ul tău îmi aduce aminte de un moment catastrofal de jenant din generală.
Deci la o oră de franceză, profa mi-a strigat dezgustată numele, iar eu am fost nevoită să ies în faţa clasei. Mi-a pus câteva întrebări relativ uşoare, iar dup-aceea a venit ţanţoşă cu o cerinţă decisivă (cică): "Tradu-mi propoziţia." Nu reţin exact textul ăla, dar ştiu că printre cuvinte era şi "furculiţă". Neştiindu-l, am amuţit, iar ea, scorpia dracului, îmi trânteşte replica: "Furculision. Furculision e varianta corectă, aşa-i?" Eu, ca o toantă, aprob cu înverşunare, după care râsul ei mizerabil provoacă hohote în întreaga încăpere. Da, m-am simţit ca un bufon.
Şi nu, nu o trec în Death Note pe Furculingură asta. Mi-e lene să scriu atâtea litere.
Prin similitudine cu "furculision" mi-am amintit niște nume, prenume, dar nu de profi, ci de colegi, iar nick'uri...I just can't decide between the two, hon.
Te mai gândeşti şi-mi spui după aceea, hon? ⋂‿⋂
Îhî!
Că tot a venit vorba de username-uri: De ce nu ți-ai pus numele Zombăloaica sau Fata-care-suge-creieri, or something like this.
Puteam să jur pe două degete de la picioare că ești băiat.
Furculition! So, I'm done.Noroc că ne "place" limbile străine.
Nu eşti prima care mă ia drept băiat; unii nici acum nu cred că aparţin celuilalt sex (da, naşpa pentru ei).
Un motiv concret nu găsesc, mi-am ales username-ul ăsta aşa, fugitiv, fără să reflectez la ce-ar putea crede alţii.
Ştii, dar tu mi te poţi adresa cu "Fata-care-suge-creieri", că nu m-aş supăra (pe o Furculingură), ≖‿≖.
Îmi place de tine. Te las să-mi sugi creierul dacă vrei. ಠ⌣ಠ
Cât am aşteptat invitaţia asta, ಠ⌣ಠ.
Sper doar să nu mori de foame.
k pa
La pariu că al tău creier îmi ţine de foame mai mult de o săptămână? Bine, exagerez, dar 6 zile tot sunt.
Ştii, eu îmi aleg victimele cu grijă.
k, gata, fără alte reply-uri, Ling(uro).
* reply *
Mariane, oi fi eu leneşă, dar nu te întrec pe tine. Nici măcar nu mi-ai dat un nume.
Uite, asta poate face negreala aia. http://i.imgur.com/M0TAkFb.jpg
Poţi să faci voodoo pe poza asta, Zombalici: http://i.imgur.com/kcAbvJ8.png
*molfăie zgomotos o lamă orbit*
Asta-i o ameninţare?
O avertizare, mai mult.
*îi tremură buzele alea cărnoase*
Mă urăşti?
Nici de tine nu vreau să scap, Ale.
Ştii...eu încă mai sper c-o să-l convingi se sexos.
Si-a gasit pe alta
M-am decis să-ţi trimit o poză cu mine, iar tu va trebui să i-o arăţi lui.
O va părăsi pe tipă instantaneu, .
O va parasi pentru ca probabil va face infarct... aaaaa...din cauza frumusetii tale?
Ale, eşti aşa rea, ✖╭╮✖.
Gata, nu-ţi mai trimit poza. Mi-e teamă c-o să îmbrăţişezi homosexualitatea dacă mă vezi.
Da stai de ce sunt rea?
Nu face pe neştiutoarea, că-ţi rup un fir de păr din partea dreaptă a capului.
Şi crede-mă, doare.
Poate sunt cheala
Minciuni, aberaţii, .
Sexosul a zis ca daca vede poza poate se razgandeste
*caută o poză care nu-i selfie*
Ale, dacă mă minţi şi-mi dai speranţe deşarte, îţi rup mai multe fire de păr (durerea te va face să ţipi ca aia din The Exorcist, hihihi).
As face eu asa ceva?
Bineinteles ca...*da sau nu?*
Am mai avut de-a face cu tine, dar acum nu-mi dau seama dacă vrei poza pentru tine sau dacă tu chiar ai impulsul de a mă ajuta la faza asta cu sexosul. *mamă, ce frază lungă; am obosit doar recitind-o*
Eşti o enigmă, Ale, ✖╭╮✖.
Nu stiu de ce, dar ma simt flatata
*se gândeşte la un off-topic inteligent*
Ştiam eu c-o să revii la username-ul ăsta.
Minti
Eu sunt deja moartă, Anciente.
Hai, mai încearcă o dată.
Atunci lasă.
Astă-iarnă Kalla mi-a sugerat să scriu un roman despre mine intitulat "50 shades of Crucified", m-am răzgândit şi-am zis să-l redactezi tu. Ce zici? Sună bine? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ce nu fac eu pentru tine, piggy? ¬‿¬
Dar dă-mi câteva detalii. Îl postez aici? Cine-i în rolul partenerului? Care va fi varianta scrisă a gemetelor - ah, eh, ih, oh sau uh?
Hei, n-ai cum să nu ştii. Şi n-am citit mai mult de 5 propoziţii din beţivăneala aia de roman, deci tu te vei descurca. A, şi-l postezi aici. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bine, piggy, bine.
Să nu rămâi surprinsă şi să nu mă înjuri când l-oi posta, că mă intimidez superrepede, ¬‿¬.
Ştii că nu te iubesc.
Valea.
Mincinoasă mică
Vrei să le trec numele în carnet?
Iosif si Maria
Isuse, nu-mi mai scrie mă reply-uri în timp ce stai pe buda din rai.
O să te spun lui Tata!
Ba nu, n-o vei face.
Bine *fata de Cristosel trist* Da-mi accept in inima ta *stand pe o stanca cu biblia in mana gen lion king si un traznet in spate*
"Dă-mi accept în inima ta"?
De unde scoţi replicile astea, Iisuse? Din curul ăla divin?
Adevarul e ca am luat Smecta
Oh, bravo, Iisuse, bravo.
Venerabilul întreabă: