Iii parcă in manga exista și o radieră cu care ștergeai numele respectivului și revine la viață.
Furculingură.
Adică zău, cât de idiot să fii să îți alegi un asemenea username? Ceva sigur e în neregulă cu ea. Trece-o.
O va parasi pentru ca probabil va face infarct... aaaaa...din cauza frumusetii tale?
Ale, eşti aşa rea, ✖╭╮✖.
Gata, nu-ţi mai trimit poza. Mi-e teamă c-o să îmbrăţişezi homosexualitatea dacă mă vezi.
Username-ul tău îmi aduce aminte de un moment catastrofal de jenant din generală.
Deci la o oră de franceză, profa mi-a strigat dezgustată numele, iar eu am fost nevoită să ies în faţa clasei. Mi-a pus câteva întrebări relativ uşoare, iar dup-aceea a venit ţanţoşă cu o cerinţă decisivă (cică): "Tradu-mi propoziţia." Nu reţin exact textul ăla, dar ştiu că printre cuvinte era şi "furculiţă". Neştiindu-l, am amuţit, iar ea, scorpia dracului, îmi trânteşte replica: "Furculision. Furculision e varianta corectă, aşa-i?" Eu, ca o toantă, aprob cu înverşunare, după care râsul ei mizerabil provoacă hohote în întreaga încăpere. Da, m-am simţit ca un bufon.
Şi nu, nu o trec în Death Note pe Furculingură asta. Mi-e lene să scriu atâtea litere.
Nu face pe neştiutoarea, că-ţi rup un fir de păr din partea dreaptă a capului.
Şi crede-mă, doare.
Prin similitudine cu "furculision" mi-am amintit niște nume, prenume, dar nu de profi, ci de colegi, iar nick'uri...I just can't decide between the two, hon.
Că tot a venit vorba de username-uri: De ce nu ți-ai pus numele Zombăloaica sau Fata-care-suge-creieri, or something like this.
Puteam să jur pe două degete de la picioare că ești băiat.
Furculition! So, I'm done.Noroc că ne "place" limbile străine.
Nu eşti prima care mă ia drept băiat; unii nici acum nu cred că aparţin celuilalt sex (da, naşpa pentru ei).
Un motiv concret nu găsesc, mi-am ales username-ul ăsta aşa, fugitiv, fără să reflectez la ce-ar putea crede alţii.
Ştii, dar tu mi te poţi adresa cu "Fata-care-suge-creieri", că nu m-aş supăra (pe o Furculingură), ≖‿≖.
Venerabilul întreabă: