Ce spanac e asta? Eu nu m-aș gândii la altcineva înafară de Miku-chan a mea și pânâ la sărut cu alta....Cred că te-a drogat Ashadow.
Modifică povestea că de nu îți dau raport!
Am fumat Haribo cu Stefan
Asta mi-a venit prima data in minte...
Minte sadica...
Mwahahahahahahhahahahahhahahahahha
Am fumat prea mult Haribo cu Stefan...pe la a 10-a punga zisese el sa ne oprim, dar cine asculta...
Care Stefan, Banica?
Nu, ma, colegul meu!
Sa-mi trag una, Stefan Banica e colegul tau? Ce batrana esti si eu care credeam ca ai 10 ani...
Nu il cheama Stefan Banica, ci Stefan Pitur, si trecem intr-a cincea.
EU ŞI SPEED!? Nu puteai găsi o altă persoană? Mai bine cu Ashadow Oricum, eu sunt Miku!
Saracutul de tine...
Cine vorbea...
Nu, nu continua, te rog. De ce vrei sa ma chinui?!
Daca te uiti la postarea asta, Ani, sa stii ca nici odata nu as face asa ceva. Jur pe cartofu' meu loial.
Lasa, nu stric surprizele... Oricum e doar o poveste.
Facultate artistică!
De abia sunt a noua!
(dar să dea Domnu, poate ajung şi acolo )
Succes!
Săru-mâna! :3
Suntem marisori, asa-i?
Eu nu, că-s cu un an mai mică ca tine.
Asa,si? Nu conteaza.Tot marisori suntem.
Aşa-i...dar tot numa' la desene mă uit! =]]
Baaa,voi aveti nevoie de o rectificare cu totii la gramada va bag in camera de gazare!
*Îşi încălzeşte vocea*
Hîm, hîm... Hîm, hîm, hîm...
Violetta?! WTF?!
"pentru duetul ei cu Ashadow, pe care il iubea nespus de mult."
WTF din nou. Eu NU (Subliniază NU) pot "iubi" o persoană pe care nu am văzut-o niciodată, o persoană cu (,) care nu am purtat în viaţa mea o discuţie, deci toţi scoteţi-vă din cap "Queen şi Ashadow". Ce vorbeam noi de căsătorie şi altele erau doar prostii. Voi luaţi asta cu relaţiile mult prea în serios.
Restul părţilor sunt drăguţe, dar cu mine şi cu Ashadow ai dat-o în bară (,) rău de tot.
Deci, în concluzie...
Unica o să se supere pe tine, fiindcă Ashadow e "al ei".
Mie nu îmi pasă, poţi să scrii ce vrei. Chiar mă amuză imaginaţia ta.
Uite,te rog nu continua.Te rog eu. Speed, daca citesti asta sa stii ca n-as face asta niciodata.Jur pe boaba mea de orez mov.
E prima dată când citesc o de asta.
T/A-ul e distrus complet.
Bravo.
P.S : Nu continua căcatul ăla.