| Suck a întrebat:

Era o vreme cand chiar ne amuzam pe aici... atunci cand eram eu cu fabulosul si cu Sleep intr-o tabara si kama cu depress si killy in alta tapara, atunci cu moldovence si alea alea... acum kama a devenit regina dramelor de cand e in clubul frustratilor, depress nu mai intra, killy abia mai da un semn de viata, noroc ca ma mai injur cu fabulosu si cu Sleep, e bine ca a intervenit Daisuki care mai gusta glumele si Karima.

Reveniti-va bă!

48 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Suck):

Nu,nu.
Suck trup de zeu.
In el vrea sa arunce cu cutia.

| KamaSutra a răspuns (pentru Suck):

Voi nici macar nu.l cunoasteti, il luati peste picior ca voi parca sunteti exceptionali.
Nu fac nicio drama, tu spui de mine ca stau aici intruna da tu ce faci?
De ce nu ma lasi in pace? M.am saturat de glumele tale seci si ale altora. Imi spui "regina dramelor", multumesc, ce sa zic, ai uitat cateti.am povestit si ai uitat tot...
Pur si simplu, daca ai de gand sa continui tot asa, lasa.ma in pace

| Suck explică (pentru anonim_4396):

Ciudat... da in schimb am fost derutat de airan si de zombalau, credeam ca is baieti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru KillMePlease):

Caută melodii de la Deorro, el face chestii de genul ăsta. Stilul ăsta se numește melbourne bounce.

| Suck explică (pentru KamaSutra):

Da cine il cunoaste? Tu? Daca aici pe un site are atatea fete... alpi in realitate nici nu vreau sa-l cunosc, nu inteleg de unde atata drama si suparare, aveti 14 ani! La dracu, copii rasfatati.

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru KamaSutra):

Nu am nevoie sa il cunosc, daca nu ai nimic amuzant de zis, atunci cu ce pretentie pe la noi? Tu...nu mai esti tu, esti o mica tirana, nu mai esti amuzanta, nu mai glumesti, nu mai faci nimic.Nu ma intereseaza ce parte ai cu suck, dar daca nu ai un motiv bun pentru tristetea asta imensa, atunci nu vad care e problema. Daca ai un motiv, eu imi cer scuze in public, dar ma indoiesc si nu iti cer sa imi oferi nici o explicatie mie.De cand umbli cu tristul ala si impartasiti povesti de boceala zici ca esti o baba.La tine a murit soarele, sau mai nou tristetea e un lucru asa de funny?

| KillMePlease a răspuns (pentru anonim_4396):

ockk
mss mult din nou

| Suck explică (pentru anonim_4396):

Taci sa bagă in tine, spartălaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Suck):

Si tot îmi e foame. thinking

| KamaSutra a răspuns (pentru FABULOSUL6000):

Motiv pentru tristete am, dar n.am de gand sa ti.l spun tie.
La voi, a fi amuzant inseamna sa ai glume perverse, ceea ce, imi pare rau, dar nu am. Vrei sa spun glume perverse pentru a fi amuzanta? O sa zic PAS

| Suck explică (pentru KamaSutra):

Nu e vorba de nimic pervers, dar nu stiu ce vrei de la mine, in ultima vreme tot cu mine in gura ai fost, tot zici ca is rau, dar nu stiu de ce, pentru ca am fost sincer? Asa sunt eu nu ai ce face, o sa vezi ca tot la vorbele mele ajungi iar.

| Suck explică (pentru FABULOSUL6000):

laughing)mi dor de moldoveanca, pe kama o lasam sa-si revina, la pianist ii spunem bancuri si se sinucidelaughing

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru KamaSutra):

Nu,fara glume perverse,dar nici alea dinainte nu le mai spui.Dar nu vreau sa stiu motivul tau de tristete,nu e treaba mea sa imi bag nasul (am si precizat),doar ca,ai devenit un fel de bau bau,tu si pianistul,dar el era suparat pe viata de la inceput.Tu degeaba iti versi nervii pe noi,nu e vina noastra (poate a lui suck sa fie :)) ). Daca vrei sa ramani pustnica in munti,atunci ok,vezi de viata ta si nu mai glumesc cu tine. Daca descoperi iar umorul,de orice natura, cauta-ma sau cauta-ne, te primim inapoi in familie. Ohhh si please, fara judecata de apoi, nu ma cunosti si te asigur ca judeci prost.Suck pare o jigodie, si gay, dar uite ca......ca asa e.Mi-am ales prost exemplul dar ai inteles ideea.Have a nice day, or night.

http://media.giphy.com/media/fbXyEHrV6n2Kc/giphy.gif

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru Suck):

Ei da,ele formau un grup,un menage a trois pe TPU laughingSa speram ca isi revine lumea,si lasa ca pe pianist il inchidem in pian si ii dam drumul pe dunare laughing

Ba, unde e ma nenorocitul ala, deja azi a tras chiulul. Spune-i clar, daca nu vine te duci si praf ii faci dosul, ca tu te pricepi laughing)

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Măcar pe voi nu v-a uitat lumea sad

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru xXsweetgirl99Xx):

Ohoo come on.Nu te-a uitat nimeni, doar ca in ultima vreme se tot formeaza idile si scandaluri pe aici, iar astea ne ocupa timpul.Smyle :)

http://media.giphy.com/media/tWLoKmWbDAWvC/giphy.gif

Jigodie? Gay? laughing))lasa ca vezi ce muian iti iei tu de la minelaughing

Ba ieri toata ziua m-ai suptlaughing

Luate-ar toti poponarii la p@lalaughing