| TiberiuFasole a întrebat:

Era o zi de iarna 29 august. Un tip a vrut sa jefuiasca banca, 29 august. Am incercat sa-l bat ca sa nu imi bata fetele, dar el m-a batut. A furat banii fetele etc. Nu o puteam lasa pe Urata singura, tatal ei era qualdinionar(qualdinionar=Persoana foarte bogata, de 10 ori mai bogata decat un milionar). M-am suit pe motan, si am condus.
-Dihadihadiha avionul viitorului! spun eu ca un tip extrem de fain, lucru care sunt.
Dar el nu raspunse. Sta si mananca iarba. O iarba cu palarie, arata fix ca un barbat. Stai?! Ma gandeam ca pisica mea a nascut un om cu gura. Am mers la spital si am vazut daca era real, dar separe ca nu a nascut pisica mea. Am mers trist inapoi acasa si mi-am amintit ca trebuie sa-mi salvez gagicile. Am ajuns la baza hotului. Incercam sa intru, dar se pare ca era un sistem foarte greu. Nu puteam sa o deschid, era un sistem prea greu, era ceva ce semana cu o clanta dar cum sa-mi treaca prin minte sa cred ca o clanta? Oricum, a venit politia si a prins hotul, si mi-au inapoi fetele. Saracele, cum puteai trai fara mine?

Situatia a fost din nou salvata de cate MinerXCiocolataca.

Roluri:
Gagici-Gagici
Frumosul-MinerXCiocolataca
Regizor-MinerXCiocolataca
Acthor-MinerXCiocolataca
Achtor principaly-MinerXCiocolataca

Cel mai tare din parcare-MinerXCiocolataca
Cel si cel si cel si cel cel si cel si cel si cel cel si cel si cel si cel cel si cel si cel si cel cel si cel si cel si cel mai cool-MinerXCiocolataca

Na se stie ea care a vrut seriale, esti multumita?

15 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Dacă era 28 august, citeam întrebarea.

| Pricked a răspuns:

Creatia ta este de o complexitate aparte. Luand in calcul plot-ul, imprevizibilitatea si abundenta propozitiilor scurte si dinamice, e clar ca ai aptituni superioare, ba chiar un talent divin la compus.
serios

| TiberiuFasole explică (pentru Pricked):

Sherlock straight face

| Pricked a răspuns (pentru TiberiuFasole):

Am uitat sa mentionez faptul ca si username-ul tau e genial.

straight face. Logic.

| Pricked a răspuns (pentru TiberiuFasole):

Si si ca reply-urile tale sunt inteligente.

straight face Logic.

| Doub a răspuns:

Chiar ai stat sa scrii asta?
Uaauuu.thinking

| KillMePlease a răspuns:

Plagiaaattttt!
Bica lu' Iustiiin, unde eeesti?

| AirănMeidăn a răspuns:

eu trebuia sa fiu infractorul

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Nu pot sa cred ca am stat sa citesc asta! I pierdere de timp I don't want to see

| Copac13 a răspuns:

Wow cand apare filmul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu deci... Sa vezi ce cool iti dau eu tie. Mi-ai facut tema? Mâine am mate.

| TiberiuFasole explică (pentru anonim_4396):

Mi-ai dat tema ta la mate? Fac ceva invizibil sau?