Ainştain, Ainştain, micul povestitor al T/A-ului.
Aş putea să te completez cu câteva chestii?
Bine.
PreasfinţitulShooty - "Sunt un gras infect, urât şi cu **** mică."
Efzy - "Am 13 ani, sunt a 6-a şi încă o aştept pe buni să-mi facă masajul ăla. " - Mincinoasă cinefilă.
Foxy - "Retardatule. Agramatule. Nesimţitule. Sunt sexy (dacă eşti gay, îţi arăt o poză cu mine şi devii hetero) şi ştiu toate poziţiile sexuale." - Roşcato.
Styaos - Sunt mai masculină decât toţi de aici. Să-mi sugeţi **** dublă." Pisi Mik(u).
P.s.: poate vorbeşti cu Cristina şi-i explici amănunţit că a trecut luna aia. Bagă-i acolo termeni complicaţi, poate chiar neexistenţi.
Si eu nu apar in raspunsul tau?
Ba, la Foxy sunt de acord cu tine. Draga Cristina, un utilizator care avea un limitat avertisment timp de 1 luna vrea sa iti spuna cu adaos de amanunte ca a trecut acea lungu, foarte lunga luna, asa ca ea iti cere sa ii scoti avertismentul.
Noobişor, eu i-am menţionat doar pe cei care n-au apărut în întrebare.
Aşa că întoarce-te liniştit la laba ta. .
O sa o iau ca un compliment.
Poti s-o iei si ca supliment!
Se pare că nu sunt singurul care şi-a schimbat numele în momentul ăsta...Acum pot să mor fericit.
mdea, zsradu-Einstein. Tu cine erai inainte?
Athon.
Misto.
Turbox e viu? Misto.
Mda, oricum nu voi mai rămâne prea mult timp pe aici.
Cu ocazia acestei intrebari, Ashadow, alege: Te vei insura cu Nixy sau cu Miss(XxXSkylerXxX)?
Wow,asta suna a decizie importanta...pacat ca n-am vazut aceasta intrebare.
Intrebarea a fost pusa pe chat. Miss(XxXSkylerXxX) te iubeste, la fel ca si Nixy, deci alege dintre ele 2.
Hm,tu n-ar trebui sa stii deja ce voi alege?
Eu cred ca stiu ce vei alege, dar alege tu inainte sa imi spun parerea. Una dintre ele moare pe chat sa o alegi pe ea...
Dar daca alegerea mea nu va fi in comformitate cu parerea ta?
Ar insemna ca eu am gresit si aia e. Doar alege, si indeferent de ce ai alege nu va fi gresit.
Dar eu...NICI MACAR NU STIU DESPRE CINE VORBIM (((((((((((( plang plang plang
Nu il asculta, nu alege cine stie ce se poate intampla...
Alege dintre: XxXSkylerXxa.k.a MissDarkness) si NixyTroy, nu conteaza dupa ce alegi, doar alege ca mor astea).
P.S.: MissDarkness crede ca ai Iphone, BMW si 85 cm la...Bine, alege. Miss te iubeste.
Hiii e ca si cum as avea cate un dracusor pe fiecare umar: unul inteligent si pe tine :O
O sa-mi deformati coloana, dati-va jos.
Bine dar cum ma conving sa le aleg?
Una te iubeste, una te place. Ghiceste care te iubeste(cea pe care o vei alege) si castigi o funda la partea a 2-a.
Trbuie sa le cunosti pe amandoua cum cred ca pe Nixy a cunoscut-o acum trebuie sa o cunosti pe skyler care e aici momentan http://xat.com/oameniRAI?p=6%29
Ai grija musca rau fata asta :)
Neinteresant,pas.
Deeci?
Julyly2089 întreabă: