| AinştainIsBack a întrebat:

Era o zi normala... Adica asa credeam ca va fi...

Pierdeam vremea pe TPU. Mai exact, pe T/A.

Am vazut intrebarea lui exceel cu numarul lui de telefon, asa ca m-am gandit sa il sun. Eu nu voiam sa vorbesc, asa ca la inceput el vorbea si eu tastam pe un anume chat.

M-am gandit ca poate e bine sa vorbesc si eu, si asa am facut. Am vorbit cu el cam jumatate de ora. Mi-am dat seama ca e de treaba, asa ca nu am tinut legatura. Probabil el nici nu mai stie cum ma cheama.

*In timp ce pe acel chat Marian si Crucified faceau...pai, ceva*

Ce faci, Miss?(Pe numele de TPU, XxXSkylerXxX)

Bine *introduce aici o injuratura*

Cati ani ai, Radule (Einstein, pe numele de pe chat, nume predestinat)? Daca nu imi spui, te voi bate la cap pana unul din noi moare.

Da. Da, am.

Am iesit de pe acel chat, deoarece am crezut ca imi scade IQ-ul direct proportional cu timpul pe care il petrec stand acolo.

*Intre timp, pe T/A*

Digital112: Intrati pe http://xat.com/oameniRAI pentru ca automobile.

NixyTroy: Am zebre australiene si il iubesc pe Ashadow!

Da, deci trebuia sa ies imediat, asa ca m-am dus la Stiinta si Filosofie.

Un user: Telefoane nu stiu ce categoria gresita.

Alt user: *Insereaza aici o intrebare lunga, dar interesanta*

Hmm, ma gandesc eu, aceasta pare sa fie o intrebare interesanta. Am intrat, am citit toata intrebarea, apoi m-am gandit la un raspuns. Intre timp, am vazut ca am primit o funda la categoria T/A.

Am terminat de scris raspunsul, am trimis, dar tot voiam sa intru pe chat.

Uau, m-am mirat eu, este chiar mai multa lume acum!

Marian(NoobSaibot pe TPU): Ce sa mai fac, Miss, la poveste?

Am vrut sa mai vorbesc cu Zombalaul(suspendata si acum ne intreaba de ce inca este suspendata) despre varsta mea. Am vorbit pe privat cateva pagini despre chestii filosofice care nu prea aveau sens pana mi-am dat seama ca ma spioneaza, asa ca a trebuit sa ii dau varsta reala, deoarece deja o aflase si tot ma intreba:(.

Acum, ca totul era implinit, am putut sa ies de pe chat si sa fac altceva. Sa fi fost asa de usor? Ah, speram sa fie, dar nu.

*Intre timp pe chat*

Miss(XxXSkylerXxX):Ahh, Ashadow are bmw, iphone si 85 cm, da, e al meu!

Acum chiar toate erau implinite, am putut sa citesc in continuare nuvele de Rebreanu.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De-ar fi trait Slavici, v-ati fi inteles de minune.

37 răspunsuri:
| AinştainIsBack explică (pentru Ashadow):

Una te iubeste, una te place. Ghiceste care te iubeste(cea pe care o vei alege) si castigi o funda la partea a 2-a.

| LordBolton a răspuns (pentru Ashadow):

Trbuie sa le cunosti pe amandoua cum cred ca pe Nixy a cunoscut-o acum trebuie sa o cunosti pe skyler care e aici momentan http://xat.com/oameniRAI?p=6%29

Ai grija musca rau fata asta :)

| Ashadow a răspuns (pentru AinştainIsBack):

Neinteresant,pas.

| єχcєєℓ a răspuns:

Taci ma Radu ca stiu cum te cheama laughing

| Macryna a răspuns:

Cam asa scriu si eu compuneri apropo bem o bere?

| AinştainIsBack explică (pentru Macryna):

Faci tu cinste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Ashadow):

Deeci?