| ionut703 a întrebat:

Era odata Bula prin desert si trebuia sa ajunga la un neam de-al lui... pe drum se gandeste el sa rezerve o camila... se dusa Bula la o rezervatie de camile si intreba:
-Aveti sa-mi dat isi mie o camila?
-Nu mai avem domne'... mai avem una da e cam... nebuna, cand o rogi frumos se opreste dar daca o dracui o ia la goana.
-Bine, dati-mi-o si pe asta.
Bula lua camila si mergea el si mergea... si deodata se zareste o prapastie.
Bula: -Te rog ma, da te rog eu mult... oprestete...
Camila se oprii.
Bula: -Au fia-dracu era sa cadem in prapastie... si camila o lua la goana.

Răspuns Câştigător
leonardk
| leonardk a răspuns:

Unui arab nu-i mai mergea camila. Se duce la un camilo-service pe a carui firma scria "Castrez camile fara durere!".
Duce camila, o urca pe rampa, mecanicul ia doua caramizi, loveste testiculele camiloiului, care fuge ca din pusca. Arabul suparat:
- Dom'le, da pe firma scrie ca le castrati fara durere!
- Toata chestia e sa nu-ti prinzi degetele intre caramizi!

4 răspunsuri:
| Tommy a răspuns:

Faceti va rog o "Categorie" numai pentru bancuri. Acestea ne intoxica pe acest site, precum manelele in viata cotidiana

| Tommy a răspuns:

Faceti va rog o "Categorie" numai pt bancuri. Acestea ne intoxica pe acest site, precum manelele in viata cotidiana

pupimik
| pupimik a răspuns:

Tommy...bancurile intra la trivia/amuzante. Daca nu doresti amuzament. apeleaza la alte categorii.De ce crezi ca a fost facuta aceasta categorie? Ca nu erau destule?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In seara asta nu esti prea inspirat.incearca de saptamana viitoare, poate vei avea mai multa.