anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Era vreo doişpe şi ceva noaptea. Eu nu puteam să adorm aşa că am deschis calculatorul şi am început să citesc poveşti horror. Nu mi s-a părut nimic înfricoşător aşa că am trecut la legende japoneze. Destul de interesant, într-adevăr japonezii au o imaginaţie bogată. Citisem deja vreo 2-3 legende. Am început să citesc "Kashima Reiko". Până aici totul normal, nu mi s-a părut prea creepy. Terminat de citit povestea, văzusem mai jos ceva scris cu litere foarte mici. Am reuşit totuşi să descifrez. Scria aşa: "It is said that after you hear the story of Kashima Reiko, she will appear to you within a month.".
Am crezut că e o glumă şi uite aşa am murit eu în baia de la etaj (e bântuit locul dar să nu le spuneţi pentru că după nu vor mai urca la etaj iar spiritele se vor simţi singure şi triste, vor deveni irascibile).
Întrebarea: De ce am murit în baia de la etaj dacă eu mă aflam în baia de lângă dormitor?

Răspuns Câştigător
| Blamely a răspuns:

E dovedit ştiinţific, spiritele japoneze preferă să îşi omoare victimele mai puţin drăguţe în băile de la etaj şi în niciun caz în cele de lângă dormitor.

10 răspunsuri:
| doglover23 a răspuns:

Te.au tractat extraterstrii pana acolo. Pace!

| LordBolton a răspuns:

Pentru ca fantoma intra prin horn ca Mos Craciun.

| AtsukoKure a răspuns:

Totul a fost o iluzie.

| Weedier a răspuns:

Întrebarea corectă e cum ai postat întrebarea dacă tu ai murit.
Gândiţi, oamenilor.

| CatelusaCuParulCret a răspuns:

Pai eu latram la baia de la etaj si vroiai sa vezi ce este si te-am omorat happy

| leFunnyDuck a răspuns:

Pt. ca spiritul a venit prin laptopul uitat in baia de la etaj :3

| PŞtefaniaP a răspuns:

Pentru că o prostituată care locuia lângă tine a crezut că eşti un client de al ei şi te-a tras până în dormitor.

| Fernando9Torres a răspuns:

Ba,eu v-am zis sa va descarcati "ghost detector" pentru telefon, eu asa am prins 2 fantome "iepurinduse", cand m-au vazut au incercat sa fuga.dar din pacate nu au resuti sa ajunga deparce..si uite asa s-au nascut zombie(oamenii morti)...va-ti prins, nu? DA.wow, eu am crezut ca doar laptele se prinde....hmmm ciudat!

Raspunsul la intrebarea tatongueentru ca teleportare si pentru ca smecherie japoneza

| SabinaQueen a răspuns:

Pentru ca te-ai dus in baia de la etaj

| Gusky9 a răspuns:

Pentru ca e Made In Japan (aceeasi cu Made In China), de aceea legenda nu functioneaza cum trebuie.