| Alisa a întrebat:

Eram azi in autobuz, veneam de la scoala si 2 fete in fata mea (nu cred ca aveau mai mult de 13 ani) vorbeau.
Una ii spunea la cealalta fata ca i-a tras prietenul ei o ventuza de cica a lasat-o fara respiratie (pana si prietena ei a inceput sa rada)... si eu acum ma intrebam la ce se referea prin "ventuza" rolling on the floor (de asemenea cred ca nici prietena ei nu stia la ce se refera)...ca pana la urma sa ii spuna ca se referea la sarut)

Stiati si voi de aceasta denumire?)
Mai stiti si alte definitii asa moderne pentru fenomenul de "sarut"?

Răspuns Câştigător
| gloria a răspuns:

Si eu stiam de ventuzalaughing dar am auzit pe cineva acum ceva timp'' dai o torpila?''straight facerolling on the floorrolling on the floor tot la asta se referea

10 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

Ciorba de limbi(e sarutul) aspirina saracului(se refera la momentul cand faci dragoste)

| anad a răspuns:

Se poate spune si "ȚUCÁT"(s. v. sărut, sărutare, sărutat).

Abh
| Abh a răspuns:

Da, si eu cred ca se referea la sarut.

| criss:) a răspuns:

rolling on the floorfoarte tare! am auzit doar de iubi-duby si pusy-ussylaughing
ce sa faci cu oamenii ciudatilaughingasa vorbesc unele de la mine din scoalalaughing

| Bianca_4346 a răspuns:

Stiam denumirea de ventuzalaughing si mozol.Am aflat de la fratemiulaughingam auzit la una ''limboceala''rolling on the flooram ras cu lacrimi...cam atat...

| oky a răspuns:

Da, stiam. Se mai numeste si ciorba de limbi.

Răspuns utilizator avertizat
| vlad93fcv a răspuns:

Eehh... stiam si de ventuza, desi personal folosesc cuvantul "mozol" rolling on the floor)...

| ruxy_3175 a răspuns:

laughing prea tarelaughing) eu folosesc "bot"

| valThina a răspuns:

Stiam de ventuza.inseamna sarut/pupic.nu cred ca mai stiu alte denumiri...