| purpleicetwice a întrebat:

Eram azi la ora de informatica si ma intreaba colegul cu care lucrez la calculator ( eu fiind intr-o dispozitie proasta ) : Irina, cum se calculeaza suma in excel? la care eu : Edi lasa-ma dr**u in pace. apoi el : Irinaa, cum se face media in excel? la care eu : IN PLM MA-TA PLUS MA-TA SUPRA 2.
Voi aveti vreo intamplare amuzanta, la scoala?

7 răspunsuri:
| suităr a răspuns:

@exceel măă, nu știam de asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eşti o finuţă.

| SmileyQueen a răspuns:

Ce ma bucur ca ai intrebatwinking Deeeeeeeeeeci...sa incepem.La info cand stam pe hol ca prostii (profu vine la si un sfert) Si incepem sa facem chestia aia "da-o mai departe" adica ne lovim si dupa le-o dam si la altiihee hee Ok trecem la categoria greawinking In ore eu si cu (,) colegul din fata incepem sa ne injuram silentios...Adica ala ridica inceeeeeeeeet degetul din mijloc si eu spun (in gluma) : Ce dragut, ma cataloghezi drept sexylaughing stam si spunem la tampenii de ne spargem sau cateodata ne apuca si bataia cu (,) carti in ora (saaaaau in pauza ) si daca e in pauza eu ma refugiez in baia fetelor {cel mai sigur loc de pa pamant} MORALA: CLasa mea e cea mai tare
JAluzele rupte are
Scaune scrise cat vrei
IAr baietii se cred zme (dar de la mine isi iau bataie vrei-nu-vrei)
Ne jucam pe telefoane
Comentam la profesoare
Catalogu-i plin de 6z
Chiu si vai de el saracu'.laughing
Sau mai era o faza cand eu vin la scoala, ma asez in banca, scot cartile tot si ma apuc sa scriulaughing) N-am sesizat ca scriam cu stanga si toti se uitau la mine ca la derp in lumea reala (sunt ambidextra, deci schimb mai mereu mana cu care scriu) si vine un idiot la mine si ma intreaba : Tu esti stangace? Eu: Nu ma, aveti cu totii iluzii de la cutremurul de aseara. laughing Asta imi aduce aminte de ceva: Trebuie sa imi iau un stilou de stangaci mainehee hee

| Onixuţa a răspuns:

Bună!
Ce amuzantrolling on the floor
Da, am câţiva colegi cu dificultăţi în lectură, gen:
"Marea Britanică", "Stragedia", "Cocolate", "Mustaşe"(Marea Britanie, strategia, ciocolata, mustaţă) rolling on the floor

| zurick a răspuns (pentru Onixuţa):

Colegul meu dă test la română și vrea să scrie el ''putere'' numai că în loc de ''p'' scrie ''f'' Și ție îți place culoarea ''Kurtuaz''?!

| Onixuţa a răspuns (pentru zurick):

Ce amuzanţi mi se par aceşti oameni.rolling on the floor) Sincer, peste câţiva ani pretinzi că eşti la medicină şi citeşti "PLEUMONIE", "ZINUSITĂ" sau "Ţi S-A INFLAMAT APENDICITA" laughing

| JubiTheRipper a răspuns:

Wow. Such funny. Much trivia. Wow.