Sora mea pateste exact la fel.Cand mergeam la tara cu autobuzul i se facea de fiecare data rau.Acuma ca ne-am luat masina, tot la fel
Inainte sai fie rau, zice ca ii este cald )) si noi atunci stim sa pregatim punga
Incearca sa iei ceva medicamente pentru raul de masina. Cere de la farmacie.Nu mai stiu acum cum se numesc, dar sunt niste pastile mici si verzi.Intreaba farmacista.Bafta!
Cunosc un caz interesant: un tip a avut rau de masina de cand a fost mic. Indiferent in ce masina mergea, ca era autoturism, sau mijloc de transport in comun, avea senzatii de voma si tot tacamul. In prezent este sofer profesionist, cu atestat pentru TIR. Nu mai are nici un fel de problema, din momentul in care s-a urcat prima oara la volan.
Cand eram in generala s-a intamplat intr-o zi sa ma doara capu f tare. Eram mica si nu stiam, mi-am cumparat de la farmacie paracetamol (numai asta stiam). Am luat cel putin 9 pastile pe stomacul gol. Apoi la ore mi s-a facut rau si cu putin inainte sa se sune de pauza am vomitat in mijlocul clasei. Imi vinea sa intru in pamant de rusine. Desigur cine a trebuit sa curete? Colegul care era raspunzator in ziua ceea sa stearga tabla
Fluturashi mov)))) cu pete gri)))) tare asta eu prefer broscutele verzi cu dungi galbene)))))))))))))))))))))))))))))
Eu nu am rau de masina dar in schimb am rau de apa; acum cativa ani prietenii mei au trecut un lac de acumulare cu barca si au ajuns repede pe celalalt mal pe cand eu era sa lesin cand am pus piciorul in barca si am simtit ca se clatina cu mine, m=am dat jos si am inconjurat pe la coada lacului, ceea ce a insemnat vreo 2 ore de mers pe drum de munte.
DaciaRomania întreabă: