anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Erau trei nebuni.Primul zice:"eu sint trimisul lui Dumnezeu", al doilea:"ce ai mai, te-ai tampit? eu sint trimisul". La care al treilea:"stati mai linistiti ca nu am trimis pe nimeni"laughing

Răspuns Câştigător
| RamonaMn a răspuns:

Babele
Doua batranele s-au hotarat sa mearga impreuna in vizita la prietena lor Clementina.
Ajunse acolo au fost primite cu multa bucurie de ea si au fost tratate cu o cafeluta.
Dupa ce au stat putin de vorba Clementina le spune:
-Vai, dragele mele am stat atata de vorba si nu v-am facut nici o cafeluta.
Vin acum cu ea. Si asa, din uitare in uitare, le-a facut vreo sapte cafelute, pana sa plece.
In drum spre casa, una din ele ii spune celeilalte: - Ai vazut ce s-a sclerozat Clementina?
Am stat atata timp la ea si nu ne-a dat nicio cafeluta!
- Cum draga ai fost la ea si nu m-ai chemat si pe mine?

O femeie cu un copil in brate se urca in autobuz. Soferul zice:
- Aoleu, asta e cel mai urit copil pe care l-am vazut vreodata. Femeia
se duce in spatele autobuzului si se asaza pe scaun, spumegind de
nervi. Se intoarce catre pasagerul de alaturi si ii zice:
- Soferul asta m-a jignit foarte rau.
La care individul spune:
- Mai bine va duceti chiar acum sa-i spuneti vreo doua si in timpul
asta va tin eu maimuta.

La casa de nebuni, doctorii le schimba nebunilor perdelele.prima
data pun perdele galbene.Nenunii le mananca. A doua oara doctorii le pun
perdele rosii; si pe astea le mananca, iar a treia oara, doctorii pun
perdele verzi.Nebunii.nimic.
-Pe astea nu le mancati?
-Nu...asteptam sa se coaca.

Intr-un spital de nebuni, directorul spitalului s-a gandit sa faca un test pacientilor pentru. a vedea daca s-a mai vindecat vreo unul. Un asistent i-a propus sa deseneze o usa, pe un perete, pe care sa scrie:Iesire! A doua zi, nebunii se izbeau in usa desenata sa iasa afara. Unul din ei se uita la ei si radea.Doctorul cand l-a vazut pe respectivul, a zis:

-Asta e sanatos!, sa-i facem externarea. A treia zi inainte de externare doctorul il intreaba:

-Tu de ce n-ai vrut sa fugi pe usa aia?, La care nebunul zice:

-Cum sa fug, cand cheia era la mine...

un nebun se hotaraste sa se sinucida, deci se arunca de la etajul 10 cand ajunge jos se trezeste si se uita in jur cand deodata aude pe cineva venind si intreaba:
-Ce s-a intamplat aici?

la care nebunul:
-Nici eu nu stiu ca abia am sosit.

Doi nebuni la un ospiciu.
Unu ii sopteste celuilalt:
-Bai, hai sa-ti bat un cui in cap!

La care celalalt:
-Du-te, bai... vrei sa dai pe langa si sa-mi spargi capul!

Nebunii sunt dusi in excursie cu avionul... dupa vreo 30 de min de la decolare, pilotul simte ca nu mai poate controla avionul care incepe sa se balanseze! Speriat, trimite stewardesa sa vada ce fac nebunii.

Acestia alergau, se bateau, se imbranceau... ce mai, se comportau ca maimutele! Insotitoarea de zbor incepe si tipa la ei incercand sa faca ordine, tipete la care nebunii reactioneaza imediat! dupa care insotitoarea isi vede de treburile ei...
Dupa 20 de min... iar! Acelasi lucru! Insotitoarea ii calmeaza din nou, cu tipete!

Si tot asa de vreo 4-5 ori. La un moment dat, se enerveaza si stewardesa, le arunca o minge si inchide usa!

De atunci, tot drumul a fost cat se poate de linistit. Inainte de aterizare, insotitoarea de zbor intra la nebuni sa ii
pregateasca pentru aterizare. cand deschide usa... gol avionul!

Dar, vede pe unul in usa avionului... abia se tinea.
Alearga repede la el si il intreaba:
- Unde-s restul ma?
- Afara! joaca fotbal!
- Doamne fereste! si tu? Ce faci aici?
- Eu stau in poarta!

Doi nebuni merg pe plaja. Unul spune:
-Ia uite, un pescarus mort!
Celalalt, cautand cu privirea pe cer:
-Unde?

Doi nebuni se hotarasc intr-o zi sa evadeze din ospiciu, dar ca sa reuseasca trebuiau sa sara cam 100 de garduri...Nici o
problema. Planuiesc ei vreo doua zile si apoi pleaca, si incep sa sara si sa sara si iar sa sara pana sar vreo 50 de garduri
si unul dintre ei il intreaba pe celalalt:
-Mai poti?
-Mai pot!
Si asa mai sar ei vreo 20 cand:
-Mai poti?
-Mai pot!
Perfect mai sar 20 (sarisera deja 90) si iar:
-Mai poti?
-Nu mai pot, hai sa ne intoarcem!

Medicul deseneaza o linie si apoi il intreaba pe nebun:
-Ce va sugereaza asta?
-Femei goale...
Mai deseneaza un cerc si iar:
-Dar asta ce va sugereaza?
-Femei goale...
Mai deseneaza un patrat:
-Ce va sugereaza asta?
-Femei goale...
Psihiatrul lasa jos creionul din mana si zice:
-Vad ca aveti o idee fixa cu femei goale:
-Eu am o idee fixa? Cine a desenat aici toate obscenitatile astea...

8 răspunsuri:
| lia a răspuns:

Anda, stiu...ca doar eu eram cea care a spus laughing rolling on the floor

| lia a răspuns:

Imi cer scuze, Anda, si mie imi place...am facut referire la faptul ca eu eram nebunu care a spus ca este Dumnezeu laughing
Haide sa iti spun si eu unu:
Doi nebuni mergeau prin desert, unul cara in spate o bara de fier si celalalt cara in spate o fereastra. La un moment dat, cel care cara bara de fier il intreaba pe celalalt :
- Tu de ce cari fereastra in spate?
- Pai vezi ca esti fraier... cand imi este cald, deschid fereastra!
Mai merg ei putin si il intreaba cel cu fereastara pe cel cu bara :
- Bine, bine, eu am spus de ce car fereastra, dar tu...mai, de ce cari in spate o greutate asa de mare?
- Pai vezi ca esti prost! Cand vin indienii las bara si fug mai departe laughing rolling on the floor

| lia a răspuns:

Mai spun unu ca sa te binedispun tongue
In curtea unui spital de nebuni era un stalp. Unul dintre nebuni, observa in varful stalpului o hartiuta, urca si citeste, la coborare afirma: - Asa este!
Vazand astea, ceilalti nebuni i-au urmat exemplul, astfel ca se formeaza o coada in jurul stalpului, si nebunii care coborau afirmau: -Asa este!
Doctorul a stat si a studiat fenomenul de la distanta, la un moment dat, a devenit si el curios. Asa ca a decis sa urce, ca sa vada ce este acolo. A urcat si la coborare afirma: - Intr-adevar, asa este!
Pe biletel scria : -Aici se termina stalpul! laughing rolling on the floor

| Bianca26bb a răspuns:

@Harciog, carea vrei tuwinking
Il stiam laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu care dintre ei sint?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai lia, chiar nu am vazut, eu il stiu de unde-l stiu, si-mi place pentru ca e cu nebunihappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tarelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Prea tari sunt nebuniilaughing, ador bancurile cu ei.
Ms liahappy