| Maaannnn a întrebat:

Este adevarat ca daca iti scoti maselele de minte, devii mai prost?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DOAMNE, niciodata sa nu crezi asta... si cu ele si fara ele tot aceeasi minte ai
FUNDA PLSS

9 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Nu devi prost, decat daca asa erai si cu maseaua de minte in gura.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu. Se zice "masea de minte" pentru ca apare mai tarziu. Si pentru tine si ceilalti repondenti: nu se zice "devi" ci "devii".

| minrest a răspuns:

Mane, poate ca s-ar putea, dar trebuie sa ai de unde sa scazi. Daca cineva crede ca lipsa unei masele inutile il face mai prost, pentru ca a receptionat cuvantul cheie ''minte'', cum sa devina mai prost decat este deja? (De fapt raspunsul meu era valabil cand intrebarea era postata la ''Sanatate''. Acum, ca intrebarea si-a gasit categoria, si raspunsul meu e valabil doar ca gluma).

| Gonrax a răspuns:

Da, normal că devii mai prost.
Cine a zis că nu, nu cunoaște.

| Staind a răspuns:

Maselele nu minte

| EneCristian a răspuns:

Da sigur, fii atent sa nu iti tai unghiile ca nu mai cresti. Pana mea nu mai crede ce zic toti cum sa devii prost? crezi ca e legata de creier? si nu devii prost.Prostia e de doua feluri, aia care nu stiu cunostinte considerate de ceilalti ca baza si ala care nu il duce capul.

| AlexandrulS a răspuns:

Ha. haioasa intrebare. Se numeste „masea de minte" pentru ca iese mai greu... uneori chiar deloc. Prostia tine de ce ai in cap sau de ce nu ai! laughing

| RAY a răspuns (pentru AlexandrulS):

Se numeste asa pentru ca e asociata cu maturitatea

| Nymp a răspuns:

Nu. ramai la fel te tampit, singura diferenta e ca ai mai putine masele.

Întrebări similare