Nu cred in asemenea lucruri desi am pe dulap orele si ceea ce semnifica ele(le-am pus de mult inainte ma uitam la ele... acum nu)
Asta e una dintre multele superstitii care exista pe lumea asta, e o prostie sa crezi asa ceva, daca te uiti la o ora fixa asta nu inseamna neaparat ca te iubeste un baiat cu nu stiu ce initiala
Eu ma uit mai mereu la fix (asta datorita faptului ca trebuie sa intru sa predau). Ma iubeste multa lume
Nu trebuie sa te uiti la ora fixa ca sa stii ca te iubeste cineva.
Te poate iubi sau nu, acesta este doar un mit.
De obicei ii ziceam prietenului meu "fix" iar el imi spunea ca ma iubeste neconditionat, chiar daca ma uit la fix sau nu.... Mi-e dor de el.
Nu cred in lucruri de genul acesta. Sunt doar vorbe care induc spre visare si speranta. Crezi daca tu vrei sa crezi, dar te minti singura. Ca e o minciuna frumoasa e altceva.
Pay...nu prea stiu ce sa zic.nu prea are nici o legatura un ceas cu un baiat. da asa am auzit s eu.(ex:12. 00 te iubeste un baiat cu initiala l)
Superstitii, desi mi s-a intamplat de multe ori sa imi atintesc privirea asupra ceasului exact cand era ora fixa, mai ales 12, dar cred ca sunt simple coincidente.
Asa stiam si eu. Si ma uit la o ora de iese "R". Si persoana asta chiar o plac desi nu stie Ce n-as da sa fie adevarat.
Pai sunt superstitii dar eu stiam ca daca te uiti la ora fixa te uibeste cineva acolo sus
E un mit frumos. cine stie nu am patit-o nici o data asa ca astept ora urmatoare
Nu functioneaza pentru ca se spune ca daca te uitzi la si un minut ex: 12:01 se spune ca te inseala dar eu am patit de exemplu sa ma uit intr-o zi de vreo 4 ori la ora ori fixa ori si un minut si nu iti explici ca te iubeste peste o ora te inseala iar in ora urmatoare iar te iubeste si tot asa...
Julyly2089 întreabă: