anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este adevarat ca piramidele au energii misterioase? Ce stiti despre efectul de piramida?

Răspuns Câştigător
| mariusres a răspuns:

In ziua de azi orice obiect banal are energii misterioase : amulete, talismane, cristale si mai nou piramide! Mai oameni buni, pe voi chiar asa de usor va poate duce lumea de nas? Cum puteti pune botul la toate rahaturile astea new-age si la toti mincinosii care fac bani de pe prostia voastra?
Cum naiba poti vorbi de energie cand tu habar nu ai cu ce se mananca fizica? Cum poti sa spui, utilizator ignorant de mai sus, ca o anumita forma geometrica modifica "campurile" din jur cand tu habar nu ai ce e ala un camp electromagnetic?!
Numai la un neam prost cum e neamul romanesc pot prinde toate sarlataniile astea de 2 bani.
vipera, NU, nu e adevarat, iar "efect de piramida" e o expresie popmpoasa inventata de idioti ca sa impresioneze pulimea si care nu inseamna abolut nimic in realitate.

14 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Eu am incercat sa reproduc efectul de piramida, construind o macheta in curte de cca 1, 5 m inaltime, avand muchiile din sarma. Am respectat raporturile, unghiurile, iar in "focar" am plasat un ghiveci de flori, iar un ghiveci cu continut asemanator am pus alaturi, in afara "piramidei".
A fost ceva efect: pe cea din piramida au mancat-o ...melcii (la celalalt n-au ajuns, fiindca era suspendat) big grin
thinking Concluzie: thinking
Probabil floarea din piramida a devenit mai gustoasa pentru melci... thinking

| kh1ss a răspuns:

Orice forma geometrica bidimensionala sau tridimensionala modifica campurile existente in apropierea lor. O pot face in sens pozitiv sau negativ. Piramida este una dintre formele geometrice, usor de construit si cu efecte puternice. Energiile care pot fi implicate intr-un astfel de proces sunt foarte mici in comparatie cu valorile cu care suntem obisnuiti di viata
de zi cu zi, procesele desfasurandu-se cu viteza mica si fiind foarte influentate de mediul inconjurator. Poti sa-ti construiesti o piramida singur:dar trebuie sa fi sigur ca este construita la proportia si unghiul corect, care este 62, 606 grade.

Cateva dintre efecte ar fi:mancarea tinuta in piramida va sta proaspata pentru un timp de doua sau de trei ori mai mult decat mancarea neacoperita; aromele artificiale din mancare isi vor pierde savoarea, dar aromele naturale
se vor intensifica-ele devin mai putin aspre si acide
; cand executam o citire spectrografica a unui articol tratat, vom observa o schimbare in structura moleculara; piramida va deshidrata si modifica lucrurile, dar nu va permite sa putrezeasca sau sa creasca mucegai. Persoanele care locuiesc intr-o casa piramidala se simt pozitiv, reactionand imediat. Animalele de casa de orice fel cresc puternice si sanatoase. Cele mai neobisnuite efecte pe care meditatorii le spun ca li se intampla cand stau sub piramida sunt:un fel de stare de imponderabilitate; o distorsiune a timpului cat si a vitezei si o incetinire;

Fiintele vii sunt atrase de piramide ca un magnet :declaratii din mai multe sursedemonstreaza ca animale de casa de tot felul cresc mai puternice si mai sanatoase sub, sau in piramidele cu laturile deschise(neacoperite). Se observa ca pisicile si cainii raspund acestui unic mediu al energieide forma in diferite feluri armonioase.

Simboluri plasate pe laturile piramidei:se produc o varietate de rezultate pozitive ale reactiilor pozitive. Piramida pune lucrurile inapoi pe drumul pe care ar trebui sa fie, ea face lucrurile mai perfecte.Aceasta piramida este in acelasi timp si transmitator si receptor.
Ideea ca forma piramidei genereaza o energie necunoscuta si inexplicabila nu este noua. De fapt, in "Cartea Egipteana a mortii" se afirma ca sufletul fiecarei fiinte este trezit de puterea sau altfel spus de energia piramidei. In ziua de astazi se stie ca folosirea piramidei ca loc de meditatie stimuleaza si dezvolta puterile psihice. Se afirma ca puterea piramidei este maxima atunci cand cel care intra in campul ei de influenta se aseaza cu fata spre nord.

Experientele celor care au folosit piramida cuprind o gama larga de impresii si trairi. Unii relateaza ca in timp ce se aflau in interiorul piramidei au primit raspunsuri sau au avut viziuni, ca o reactie la anumite intrebari sau probleme cu care se confruntau. Altii pretind ca in timpul sederii in piramida se simt doar senini si in armonie cu fortele cosmice, altii spun ca abia dupa ce au iesit din piramida perceptiile si impresiile subtile au patruns in constiinta lor. Multi cred ca in piramida exista o energie puternica care in timpul sedintelor de meditatie curata canalele psihice care ar putea fi blocate.

Laboratorul E. S. P., o organizatie de cercetare din Los Angeles, California, face experiente in care forma piramidei e folosita ca un incubator al formelor-gand. Directorul organizatiei, Al Manning, explica faptul ca forma piramidei functioneaza ca un amplificator care intareste forta rugaciunii si intareste credinta spirituala.

La sediul laboratorului E. S. P. au fost construite doua piramide cu inaltimea de 1, 82 m, respectiv de 2, 43 m. Un purtator de cuvant pretinde ca au descoperit ca piramida are anumite "chakras" foarte asemanatoare cu centrii subtili (chakras) ai corpului omenesc. Se presupune ca energiile cele mai binefacatoare din interiorul piramidei sunt concentrate in asa numitul centru al inimii.

Efectul de piramida si meditatiaUn mare numar de persoane care folosesc regulat piramida afirma ca au experimentat o reducere a stress-ului, altii pretind ca au atins o mare incarcatura de energie psihica, le revin amintiri, vad reincarnari trecute, au viziuni, au vise initiatice, vad culori de o frumusete de nedescris, sau aud "muzica sferelor". Altii sustin ca atunci cand sunt in piramida primesc intelepciune si inspiratie din planuri superioare.

Cei ce mediteaza in piramida pretind ca cele mai bune rezultate se obtin sezand cu spatele drept, astfel incat chakra-ele superioare (centrii subtili de forta) sa fie plasate la o treime din inaltimea piramidei, masurata de la baza.
Piramida este alcatuita, asemenea oamenilor, din materie, suflet si spirit. Ceea ce este logic, deoarece piramida nu este altceva decat reflectarea fiintei umane. Aceste trei dimensiuni se regasesc in toate lucrurile din natura si in toate formele de manifestare ale omului.

Sa luam de exemplu, miscarea bratelor - ambele brate se ridica de la inaltimea soldurilor la aceea a umerilor.

Prima dimensiune - miscarea materiala, exprimata in centimetri si viteza. A doua dimensiune - energia, impulsurile nervoase, energia fibrelor musculare pentru ca muschii sa se contracte. Aceasta energie este masurabila, desi nu este vizibila, percepandu-i-se doar efectele. A treia dimensiune - scopul, spiritul si sensul miscarii. Este vorba de intentia de a lovi sau de a dezmierda.

Toate aceste trei aspecte formeaza un intreg neputand exista independent unul de celalalt. In opinia mea cea de a treia dimensiune constituie aspectul cel mai important care este in cele din urma la originea miscarii. Acelasi raport se pastreaza si in cazul piramidei, spiritul, mesajul pe care ea il poarta, este lucrul cel mai important, celelalte dimensiuni fiind doar un mijloc auxiliar destinat sa exprime factorul spiritual.

Energia piramidei sau aspectul eterico - astral al piramidei

Din cate se stie, aceasta forma rara de energie a fost perceputa pentru prima oara in timpul razboiului. De fiecare data cand avioanelor de tip Messerschmidt zburau pe deasupra piramidelor, aparatele de bord erau dereglate.

Astazi se interzice liniilor aeriene sa treaca pe deasupra piramidelor, atat din considerente culturale cat si din teama de a nu li se aduce astfel vatamari. Fenomenul nu a determinat insa pe nimeni sa intreprinda o cercetare in acest sens. Lumea era vizibil mult prea preocupata de razboi.

A trebuit sa-l asteptam pe francezul Antoine Bovis. El este cel care s-a oprit sa cerceteze fenomenul pe langa care trecusera pana atunci zeci de mii de oameni fara sa-l observe. El a gasit in camera mortuara regala soareci morti si alte asemenea animale mici care nu putrezisera. Si asta in ciuda faptului ca in camera mortuara regala este intuneric si umed iar temperatura de aproximativ 20 grade ceea ce ofera putrefactiei un mediu ideal. Antoine Bovis de profesie radiestezist, a simtit ca acest fenomen trebuie sa aiba o legatura cu forma piramidei. Intors acasa, si-a construit o piramida-model exact proportional cu piramida lui Keops pe care a indreptat-o cu una din laturile ei de baza cat mai precis posibil pe axa Nord-Sud. Apoi a asezat inauntru la inaltimea de 1/3 de la baza o pisica moarta.

Osteneala i-a fost rasplatita. S-a dovedit ca pisica nu prezenta nici cea mai mica urma de descompunere. Nu raspandea nici un miros si se pastra intacta ca si cum ar fi fost mumificata. Ne putem imagina entuziasmul, acest entuziasm care il cuprinde pe oricine la prima experienta reusita cu energia piramidei.

Molipsiti de entuziasmul sau au inceput si altii sa experimenteze. Cu acelasi succes. Antoine Bovis si-a publicat descoperirile intr-o revista de radiestezie si cercetari legate de pendul si astfel toata istoria a luat amploare.

Inginerului radiofonist Karl Derbal, un pionier in domeniul radioului si televiziunii, specializat in unde radio, i-a cazut in mana o astfel de publicatie, dupa care el s-a apucat sa cerceteze particularitatile piramidei.

El a dezvoltat o teorie conform careia in piramida trebuie sa se gaseasca o concentratie de energii cosmice. Pentru a demonstra acest lucru a plecat de la premisa ca energia ar putea sa aiba influenta asupra taisului unei lame de ras.

| gabrielutzu a răspuns:

Piramidele nu au nici un fel de energii, astea sunt doar in mintea unora care viseaza cai verzi pe pereti.
Ele nu sunt decat niste constructii din piatra care au rol de monumente istorice, atat.

RaduCiocan
| RaduCiocan a răspuns:

Efectul de piramida este inexistent. Sunt doar mituri si multe minciuni;)
http://en.wikipedia.org/wiki/Pyramid_power
(vezi episodul din Myth Busters sau Penn & Teller pe youtube)
http://en.wikipedia.org/wiki/Pyramid_power

@kh1ss: era de ajuns sa dai doar link0ul nu doar copy&paste de la tot articolul.
http://www.enigme.ro/enigme/Piramide/423/Efectul-de-piramida.html
(se poate numi si incalcarea dreptului de autor sau plagiat)

| yadora a răspuns:

DA. Este adevarat fiindca fiecare latura a piramidei nu este pusa la intamplare, ci sunt asezate dupa calcule matematice si puncte cardinale. Efectul de piramida este des folosit de multi cercetatori, bioenergeticieni ( daca gasesti pe net coordonatele asezarii unei piramide, cat de mica ar fi ea, iar in interior sa pui un pahar cu apa si sa stea 24 h vei vedea si tu insuti ce efecte benefice are. CHESTIA E VERIFICATA.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Va multumesc pentru raspunsuri, azi am auzit dezbatandu-se acest subiect si de aceea pentru a afla mai multe detalii, am pus aceasta intrebare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este o minciuna

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ba eu am vrut sa fiu domn cu voi de ce sinteti scirtoabe belite

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Exista documentatie garla pe net despre efectul de piramida, scheme si experimente realizate de fizicieni si medici.
electul este incontestabil REAL, nu cum spune un mediocru idiot de pe aici, care probabil nu crede nici ca exista carti, sau este un lucru paralel total lui

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se pare ca aceasta intrebare a fost interesanta din moment ce primesc raspunsuri dupa 7 luni. Va multumesc, chiar de sunteti anonimi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu as vrea sa stiu, daca efectul de piramida este real, la om cum se manifesta? Oare daca ma plasez in punctul G al piramidei, unde efectul se manifesta la intensitate maxima, ce mi se intimpla, mi se umfla IQ-ul? Sau poate am orgasm... rolling on the floor tongue
Dap Vipera, intrebarea e interesanta si dupa sapte luni fara citeva zile happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Citeste Melfiora sau vezi pe you tube

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cine a scris Melfiora? N-am gasit sa o comand pe net. Multumesc!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bai cristi, esti batut in cap mai pune mana si tu si mai citeste

Întrebări similare