anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este cineva care nu suporta rock'ul/metalul? Cum vi se pare aceasta muzica? Ce sentimente va inspira? e o intrebare mai mult pentru iubitorii de gen. ceilalti astept parerile voastre (intrebarea nu e pusa in gluma. e pusa aici pentru ca se raspunde mai des)

Răspuns Câştigător
| Comeandtellmesomething a răspuns:

I love rock and metallica
Pur si simplu le ador

8 răspunsuri:
| NOBODY a răspuns:

Nu e t/a? văăăileii, suntem absorbiți de adolescenți inutili și cu co* caldeeee.
mă violeeează, mă violeazăă! nu săriți că-mi place!

| Mişaaa a răspuns:

Ba e T/A...

Te rugam sa mai arunci o privire asupra textului pe care l-ai scris adineauri.
Robotelul care tocmai l-a citit nu l-a putut posta, fiindca punctele de suspensie pe care le folosesti din belsug i-au cauzat o migrena.
Serios vorbind, te invitam sa mai reduci din "..." si "...", fiindca sunt destul de deranjante pentru cei care iti vor citi postarea.
In plus, abuzul de puncte de suspensie dilueaza mesajul si denatureaza intelesul. Robotelul iti multumeste in avans!

| Karinakari99 a răspuns:

Rock-ul mi se pare OK.Îmi inspiră sentimente de tristeţe.

| Nymphetamine a răspuns:

Ce ai cu metalu'? raised eyebrows

| Nymphetamine a răspuns:

@draguta: Nu cred ca ai incercat vreodata sa asculti.happy Zici si tu ce auzi la n00b-metalisti sa te aflii in treaba.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

MiȘa nu am avut nici un punct de suspensie

| draguta_5303 a răspuns:

Urasc aceasta muzica.imi inspira sentimente de furie!

| bogdan_8780 a răspuns:

In primul rand semnelede punctuatie sunt prost puse si in al doilea rand rock inspira sentimente, despre orice.
ideea e ca in comparatie cu cele lalte genuri rockul e original si o sa dau 2 exemple de incheiere:era cu 2 fete si punea niste cantece de la ina si house si ritmul era acelasi la toate si am fost la un prieten si zicea gabi tie nu-ti place manele ca coloreaza sentimentul.
rock on.