anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este lege ca la anumite filme copii sub 12 ani sau sub 15 ani nu au voie la vizionare, mai zice ca in filmul respectiv sunt scene xxl, violenta sau horror, la carti este alta lege, spre exemplu toate cartile cu fat- frumos. prislea cel voinic, harap-alb s. a. m. d. sunt scene de groaza, adica il ia prislea pe zmeu si-l baga pina la gat in pamant dupa care-i taie capul, nu este horror? sau cand ia taiat un cap la balaur ia aparut alte 3, nu e de groaza? si toate luptele care se dau intre eroii binelui si nebunii de zmei si balauri nu sunt scene de violenta? spre exemplu (pentru stiutori ) eu la 12 ani am citit pisica-n cizme si tare m-am indragostit de acea carte o luam cu mine si la toaleta si nu stiu de ce mergeam asa des laughing, de ce la tv nu e permis dar la carti da? vreau sa se modifice legea si sa se interzica patratelul sau bulina rosie, ca slava Domnului literatura xxl vedem si pe TPU, cine e pentru?

3 răspunsuri:
| User a răspuns:

Vezi? D-asta nu-mi place mie sa citesc. Daca nimeresc o carte care e interzisa minorilor sub 80 de kile si raman traumatizat pe viata?!

| BastetReloaded a răspuns:

Nu se poate! ai citit Fat-Frumos?surprise

| Kerli a răspuns:

Eu nu am auzit de literaturi si filme xxl rolling on the floor)