| AllStarConverse a întrebat:

Este o reclama la cosmote intr-o cafenea si 2 baieti si o fata(daca nu ma insel)joaca adv sau prov.si un baiat ii pune celuilat adev si el spune :,, at cand nu pot dormi mama vine si imi citeste ceva"si ei incep sa rada.si at unul dintre baieti o intreaba pe stiuardeza pe nume Miky ce alege adev saU prov. ea alege prov.si baiatu iii da provicarea sa ii dea numarul ei de tell si ea zice,, am spus provocare, nu adevar"si incepe sa rada.si eu acolo nu ma prind

Răspuns Câştigător
| aиdяaaa●• a răspuns:

Sunt multe persoane care nu se prind si intreaba.Eu iti zic, dar nu cred ca o sa intelegi pentru ca nu sunt in stare sa explic ca-lumeaoh go on.
Ai vazut ca la adevar, baiatul ala spune de maicasa ca ii citeste sau nu stiu ce ca sa adoarmachatterbox. A spus ceva care e adevarat, pe care il face.Asa face si celalalt baiat cand ii cere nr de telefon! Spune adevarul, ca vrea nr eithinking
Ti-am zis nu stiu sa explic ca asa stiuhee hee

4 răspunsuri:
| shhadow a răspuns:

Adica ca ea ii vaa da nr.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Provocare inseamna sa faci ce iti spune.
Adevar inseamna sa spui adevarul la intrebarea pusa.
Baiatul ii da o provocare: sa ii dea numarul.
Ea raspunde ca il poate da, dar nu inseamna ca e si adevaratul numar, deoarece a ales provocare nu adevar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

happycum nu te prinzi? a zis da-mi nr tau de tel.nu a ais te provoks a imi dai nr tau de tel