| Eroare404 a întrebat:

Este posibil ca din cauza frigului sa inghete serverul si sa nu mai mearga.In cazul acesta puteti supravietui fara internet?

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pot sa rezist fara internet, ma duc la diverta si-mi iau cateva carti si sunt bine mersi. Nu am nici-o problema sa stau fara internet, nu ma mananca pielea sau altceva.laughing Dar as prefera sa pice curentul seara, imi place cand stau cu familia la lumina lumanarii si povestim. big grin

| Luizaaa a răspuns:

Internetul nu este viata. Pot trai fara internet. Multi adolescenti spun ca nu pot trai fara internet si bla bla,dar trebuie sa ne traim viata. Sa iesim in lume nu sa facem totul pe internet. Eu cred ca tehnologia a avansat prea mult, ganditi-va cum o sa fie mai tarziu sa nu vezi nici o persoana fara sa nu isi puna poze pe Facebook, Instagram, doamne! Nu suntem roboti, dar daca continuam asa chiar vom ajunge, nu mai e mult timp pana atunci!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Luizaaa):

Chiar e trist, multi povestesc ca ies cu prietenii in oras si acestia stau pe telefon. Eu nu inteleg de ce mai ies oamenii aia, doar ca sa-si dea check-in si sa aiba material pentru postat? straight face

Întrebări similare