| chiftelutacrocanta a întrebat:

Este un drum lung plin de idei de trairi si razbateri sa ajungi campionul site-ului TPU cu 114 raspunsuri date si sa ajuti 114 persoane pe zi nu-i asa.Am facut acest gest stra-bunicului meu Ahmed yaseen Dumnezeu sa-l ierte care a fost campion la 114 ani de viata,va ganditi ce drum lung este acela si cu cate trairi? El se baza mereu pe o vorba mare si populara, el spunea ca oamenii trebuie sa fie mereu binedispusi si fericiti si sa fie unul pentru toti si toti pentru unul.Astazi este ziua lui si Cu ocazia zilei lui de nastere am decis astazi sa ajut 114 oameni in cinstea lui si sa fiu campionul zilei pentru ca numele lui de,,Ahhmed yaseen,, sa apara langa cifra,,114,,, dar nimic nu se compara cu a fii campion la 114 ani,ii urez la multi ani strabunicului meu si sa se odihneasca in pace, Dumnezeu sa-l ierte.Cum vi se pare gestu? big grin

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

De ce nu ai 114 fundite?

| SergiuBoss11 a răspuns:

Eu am avut intr-o zi 3650 de raspunsuri.n-ai tu atatea zile de viata cate raspunsuri am dat eu.

Răspuns utilizator avertizat
| SergiuBoss11 a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

3650

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gestul in sine nu-i rau dar nu mi se pare potrivita categoria. Dar oare e adevarat? 114 ani sa fii trait? confused. Aa vezi ca raspunsurile de la T/A nu sunt luate in calcul la numaratoare.