Comentez(ca de obicei):
1.Vom vorbi aceeaș limbă: mare brânză. atunci mă voi înțelege cu x din Spania.
2.Morți vor umbla pe pământ: în Iad, sunt aproape 90% sigură că sunt mai multe persoane de cât în Rai, dar asta e deja absurd.
3.Economia mondială va intra în colaps: România e cea mai capabilă să răspundă la asta, la noi, economia deja este în colaps
4.Soarele va deveni furnizorul unic de energie: sunt extrem de curioasă cine este acest "Rege al Cerului"? Hmm. tipic unui clarvăzător
5. Oameni vor trăi 200 de ani: Medicina se va extinde în țările cu o putere economică de invidiat: Germania, Japonia.
6.Radiațiile vor usca pământul: Suntem deja extrem de uscați, dacă aveți bunicii la țară, îmi sunteți martori că pe dealuri pământul este crăpat.
7.Metodele vechilor chinezi vor înlocui medicina modernă: un lucru bun, decât să e umfli de medicamente, antibiotice, mai bine cu leacuri bătrânești
8. Oameni vor învăța să vorbească cu animalele: Ce e atât de grav?
9.Toate taxele vor fi abolite: Că refuză să plătească taxele regilor, mi se pare foarte bine...
10.Vom avea nevoie de licență ca să avem copii: Eu dacă mâine rămân gravidă, vin și mă asasinează că n-am licență?
11.Nuditatea va deveni normală: În afară de privirea noastră, nu va suferi nimic, și nuditatea este normală, dar nu în public.
12.Insomniile vor depăși un bilion de cazuri: Mereu mi-am dorit să dorm buștean.
13.Numărul de homosexuali se va mări de 4 ori: Hopa.
14.Războaiele intergalactice vor provoca dezastre: s-a uitat cam mult la star uărls.
15.Viitorul papă va fi asasinat: Tipic unui clarvăzător.
16.Credința organizată va înceta să existe: Din cauza viitorului papă care va fi asasinat, cică. aiurea, oricum Bisericile sunt goale.
17. Îngerii vor trăi alături de oameni: Nu văd problema, poate ne mai apără de necazuri xD
18.Anticristul va fi capturat: Și dacă îl prind pe Satan, ce fac cu el? Mamă, va întârzia Apocalipsa, băăă dacă vine Satan pe pământ, nu vine Apocalipsa?!
19. Oameni vor locui pe alte planete: Speculații vechi...
20. Sfârșitul lumii vine în 2436: A văzut și el că sfârșitul mereu se spune că vine într-un timp extrem de scurt. Atunci, s-a hotărât să zică (virgulă) că sfârșitul vine într-un timp mult mai întelungat (anul 2436).
Știți, speculații degeaba puse...
Nu ma mai intereseaza „prezicerile" astea...sunt doar porcarii!
asa si eu pot sa zic ca vom pati nu stiu ce,nu stiu cand, si o gramada de pampalai vor pune botul.
nu suntem in stare (oamenii) sa prezicem vremea pe o saptamana (exact), si putem prezice cand vine sfarsitu lumii?
NOSTRADAMUS a fost cel mai bun prezicator deci poate va avea dreptate cine stie...
Deci trebuie sa traiesc pana atunci ca sa-l vad pe LUCIFER si pe tot neamu meu sare se scoala din pamant lol
Deloc si nici nu vreau sa se intaple ce a scris acolo!
P.S:in afara sa vorbim cu animalele.
Pai Nostradamus a prezis multe lucruri care s`au adeverit. Dar astea sunt aberatii Adica, eu nu pot sa imi fac un blog si sa zic ca Nostradamus a zis ca maine lumea se va caca in sus? Nu am de unde sa stiu daca porcariile alea is scrise de cel mai mare prezicator, care, ma repet, tot ce a zis el s`a adeverit.
Stai chill si nu mai asculta tot ce se scrie si se zice peste tot. Pot ei sa zica (virgula) ca strabunica a zis aia, cand strebunica e moarta si nimeni nu poate confirma chestia asta
Anonymus3000 întreabă:
Julyly2089 întreabă: