Decat sa raman cu manelistul ma impusc pe mine :)) ca daca omor manelistu ma omoara crocodilul tot acolo ajung asa ca dc sa ma mai chinui :))... daca nu te der dai si u un click http://fripta.com/u.php?user=anutza9711
Ii prind in colt pe animale si le omor api trag in manelist sau trag in animale si apoi fug mancand pamantul
Ma ascund si las animalele sa-l manance pe manelist apoi impusc cele doua animale
Il iau la bataie pe manelist apoi il mai si impusc apoi ma rog sa nu ma manance animalele...
Iei leul in buzunar (ca doara e ban) il impusti pe manelist si il dau la crocodil sa il mance dupa care tragi si in crocodil ca poate incepe sa cante o viata mea
Impusti crocodilul, te faci ca nu ai vazut manelistul, iar leul il bagi in buzunar
Impusc manelistul! ca sa se duca animalele la el! si apoi eu ies din camera! si daca vine un animal dupa mine il impusc cu ultima gloanta si fug!
Pai in primul si in primul rand nu omor pe nimeni si animalele si manelistul sunt finte umane m-as impusca pe mine in loc sa fiu un hater
Ma impus in cap, pentru ca daca scap cu viata voi avea mereu amintirea ca am stat aproape de un manelist
Impusc manelistu si dupa crocodil iar leului ii arunc pistolu. Dar cred ca mai bine trag de doua ori in manelist
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: