Uneori da alteori nu! Deoarece Romania arata... jalnic! Ea este o tara cu conducere foarte proasta.Mi-e imi este rusine de tara asta desi o consider frumoasa intr-un fel. Oamenii din tara noastra sunt niste prosti si niste lasi.Nu vreau sa va jignesc dar asta este adevarul! O ducem prost pe zi ce trece mai mult! Dar este tara in care m-am nascut asa ca sunt madru de ea.Papapa! Stiu ca nu este un argument bun dar asta este adevarul.
Da, sunt. Iubesc Romania cu toti aurolacii, betivanii si tembelii care vin la pachet cu ea. Suntem speciali : avem zone in care turistii se simt bine si rasfatati de parca am fi sclavii lor, dar si zone in care le facem viata amara tuturor strainilor, asa e un lucru la care ne pricepem. Si suntem si inventivi : Unde altundeva ati vazut voi carute cu carcasa de masini, sau dacii trase de boi? Si am inventat un mod de a fura masini care, de fapt, doar la noi se practica : Luam o caruta fara cai inhamati, alegem o masini usoara pe care noi si cei 2 rromi ademeniti cu tigari sa o putem ridica, o punem in caruta, alergam cu ea pe mijlocul soselei si gata. Si multi dintre noi nu suntem asa prosti incat sa muncim si sa asteptam sa vine 500 lei / luna. Aia fac bani mai inteligent decat cei inteligenti : pacalesc Statul, iau bani, isi fac vile, iau mertane... unii fac bani si din cautatul prin gunoaie.De asemenea, romanu' adevarat nu se lasa intimidat in trafic : el lupta pana si cu o butelie goala sau un tub cu pasta de dinti! SUNTEM GROZAVI
FunnyGirllovesomuchapache întreabă: