Intrebarea asta ar trebui sa fie adresata altei categorii...
Apropo, acum, nu sari la mine. Daca era pusa la caterinca, trebuia sa nu pui "Intrebare adresata barbatilor".
Pa!
Nț! N-ai priceput intrebarea! Daca nu faceam precizarea nu se intelegea la fel! Oricum nu ma astept la raspunsuri prea bune de la cei care frecventeaza categoria asta...dar daca o puneam la alte categorii mi se muta pana la urma aici sau mi se stergea/raporta.
Pff... Adica aia de la T/A e prosti?
Nu tu, scumpule! Tu nu esti de la T/A E adevarat ca ai barlog pe aici, dar nu esti din categoria aia, chiar daca esti cunoscut ca te superi usor si dai repede ignore!
P.S. Nu fa si cu mine asa cum ai facut cu Apache.
P.P.S. Ptu, ce frumos esti, sa nu te deochi! Ah, vorbi femeia din mine!
Am numai 5 in lista cu utilizatori ignorati pe TPU.
Ei bine, eu nu sunt dispus sa-ti maresc lista
El ca el....stai sa vezi la Emas
Nu la asta ma refeream, ca nu e o intrebare gay!
Nu,disec cu o deosebita gentilitate pieptul victimei cu unghiile, asta ca sa-i pot "fura inima"(la figurat bineinteles). Apoi imi scriu frumos numele cu un cutit pe inima acestuia, ca s-a ma poata "pastra in inima"(din nou, sensul figurat al expresiei).
Atatea figuri de stil...da, esti o femeie!
...sa-mi trag una, trebuie sa-mi notez asta.
Lost,inceteaza sa mai glumesti
I can't help it! We are all women at their worst in some proportion. Some admit it. Some don't
Ce tu, adică eu îs proastă, mă faci grasă? :))
http://youtu.be/P1M28fAPHl4
Şi...dacă am fi femei, am avea drepturi?...da' ţâţe mari? :))
Tu, dragă, ar ieşi din tine o bărbată pe cinste. : ))
Inceteaza pentru ca nu mai pot de ras
Dar tu esti un barbat cuminte? P.S: Intrebare adresata tie.
Referitor la intrebarea ta...
...
...
...
...
...
.
.
Nu. Sunt un mare ticalos nemernic cu creier de gaina si cu cap de cerneala. Iti dau funda daca iti amintesti din ce desen animat am furat replica.
Amuzantule
Nu. Desenul nu se numeste "Amuzantule"
N-ai ghicit. Desenul se numea «Mica sirena», in varianta Saban, difuzat pe fostul canal de desene Fox Kids...desigur ca vorbesc de versiunea dublata in romana.
LostWorld,eu ma refeream ca tu esti amuzant
Stiu ca la aia te refereai si-ti multumesc! Insa eu am abuzat de aprecierea ta si am transformat-o intr-o vanatoare de funde. Vezi ce face femeia din mine? Ca tot despre asta era intrebarea.
Nu stiu
Faci misto de exprimare sau chiar nu stii?
http://www.youtube.com/watch?v=AB0oCr5FFt0
A doua varianta...
I'm afraid not...this fits with women only. They do make better dangerous beasts.
Foarte! Am invatat kung-fu, karate, judo, box si alte cuvinte periculoase
Cum sa nu...
Buna asta, chiar m-a facut sa rad.
sylver69 întreabă:
Julyly2089 întreabă: