Hmm 1 o undita 2 un cutit 3 o bricheta 4 o pereche de sosete curate si noi pentru a filtra apa murdara sa o fac curata si 5 un pahar ca nu vreau sa beau din soseta sau o foaie ca sa fac un pahar si vedeta... megan fox
In sfarsit cineva care este realist iti dau FUNDA
Ok,prima data si prima data
Un aparat de ras, o lama, spuma, mancare pentru 10 zile, un cort si cam atat, restul iau din natura
P.S si o oglinda :S la dracu, uitasemsa ma vad cand ma barbieresc:X si cateva toale de schimb in rest am sa rezist.
Laptopul,castile (sa nu cumva sa deranjez pe cineva pe insula parasita cu muzica mea tare), telefonul, incarcator solar universal si casa cu tot ceea ce am in ea.
Vreau sa ma salveze Marilyn Manson sau Jim Carrey ( sa ma invete sa convietuiesc cu animalutele)
Laptop-ul,un sac de cartofi (prajiţi), un cazan cu apă, multe dulciuri şi pisica.
Mi-ar plăcea să mă salveze Jim Carey.
Totuşi, cât de beată ar trebui să fiu, pentru a ajunge pe o insulă...şi părăsită!
Mancare,apa,un tricou, o pereche de pantaloni si laptopul.Si mi-ar placea sa fiu salvata de Brad Pit.
1. Nutella
2.MP4
3.PC
4.Telefon
5.Nestea
6.Cartofi Prajiti
7.O oaie curcubeu
8.Cutit
9.Casti cu microfon(doar trebuie sa vorbesc si eu pe skypoe )
10.GroparulVesel
Vedeta: Chuck Norris
O arma,o undita sa dau la peste ,laptop-ul, bere, mancare, as vrea sa fiu salvat de Drew Barrimore, o ador!
Telefonul, laptopul, alcool, tigari, si putintica mancare. Vedeta care sa ma salveze? Hmmm...Chad Michael Murray ) Funda?
2 bax-uri batoane fitness, 2 bidoane apa plata 10 l, luciu de buze + Robert Pattinson
CRISTINUKA_6903 întreabă:
Anutza198 întreabă:
bebytzza_9352 întreabă:
Allisson întreabă: