Pai mi-a murit porcusorul de guineea si a mei mi-au zis ca e mort, dar nu i-am crezut. Am mers la cusca si cand m-am uitat era pe o parte, cu ochii inchisi si limba afara... de atunci am ramas traumatizat... :'(
Saracul De tine! Imbratisare? Meow?
D-da te rog...
meow!
* te iau in brate*
Am legat de coada unei mâțe o conserva... hmmm si asta a fost doar acum cateva luni.
E ok si asa, erai mai mic cu cateva luni decat esti acum deci cred ca se Pune.
Dar in copilarie am ucis mâțe... vreo 3.
Singura amintire ''amuzanta'' :
Am spalat o gaina si am dus'o in casa si am uscat'o cu feonul
ce ai avut cu saraca gains?
Ce vrei, era murdara si era favorita mea din tot haremul cu gaini plus cocos
Imi e mila putin de 'preferatii' tai
Nu prea tin minte, dar ceva asemenator tie sigur nu am facut.
Am gasit o "jucarica" prin casa si nu stiu ce cind prostesc a aparut in mintea mea ca am incercat sa ma tin cu o mana de ea stind cu capul in jos si ca rezultat mi-am rupt propria mana. (Oh)
Bravo, eu mi-am rupt O singura data mana cand aveam 8 ani ai imi venise idea geniala De a ma urca pe motoreta unchiului.
Cand eram mica, aruncam puii de gaina in sus in speranta ca o sa zboare, iar ei se izbeau de pamant si mureau. *R.I.P puisori*
Hmm, faceam multe prostioare . tundeam papusile, le faceam baie
dar una mai prosteasca ar fi ca mi-am enervat catelusa asa de tare ca m-a muscat. Ghici de unde. (Habar nu am cum dracu s-a intamplat asta ) de ceru gurii. ))) *facepalm*
M-am jucat patru ore cu o pisica apoi ea a fugit si n-am m-ai vazut-o niciodata
Când eram mai micuță aveam o pisică. Nu era castrată so, uneori era în călduri. Și mă fulgeră pă mine gându să o imit. Așa că, dă-i tată și întindete pe jos apoi miorlăie în timp ce îți ridici fundu'.
DaciaRomania întreabă: