| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a întrebat:

Eu cu mine si cu BlessingAndHonourAndGloryAndPowerForeverToOurGod suntem fani ai cartofilor.
Suntem trei in club deja.
Mai intra careva?

41 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Vrea aluna mea de casă.

| GroparuVesel a răspuns:

Lopata mea!

Yeah! Sa traiasca cartofii! Ma bag si eu happy

| Ashadow a răspuns:

Cand ma intorc de la concertul LalaBand

| Fridăm a răspuns (pentru Ashadow):

Noi facem trio'ul nostru, nu ne băgăm în alte cluburi waiting

| Ashadow a răspuns (pentru Fridăm):

Pai si eu ce am zis? Chiar crezi ca m-as duce vreodata la un concert LalaBand?laughing

Mă speriaşi. Deja mă uitam când au concert ca să pot să le sabotez scena şi microfoanele... aveam un plan măreţ: să le sparg nişte baloane cu heliu în moacă...să nu mai poată cânta.

Doar atat? Eu m-as fi jucat un pic cu sforile si reflectoarele. Ca doamne fereste nu vrem sa aiba loc vreun "accident neprevazut" si sa ajunga vreunul din trupa la spital.

Ăla e doar începutul. Ştiu! Tu, ai grijă de reflectoare, în timp ce eu mă ocup de baloane. Când terminăm cu astea mai improvizăm ceva...dar la final trebuie să găsim ceva măreţ şi grandios...O decapitare în direct thinking a unuia dintre ei, bineînţeles.

Imi place cum gandesti. Sau ca final aruncam "accidental" un bumerang din culise ( asta ca sa nu ne dezvaluim identitatea) ii decapitam, ne punem masti de troll, iesim pe scena si dansam gangnam style.

N'am idei prea bune, îmi fac şi tema la mate între timp...mă stoarce de ideilaughing Da, şi după aceea, îi adunăm pe toţi în mijlocul scenei şi facem un foc de tabără. Dansăm în jurul focului pe Gangnam Style.

E un incident scuzabil din moment ce faci tema la matelaughing Ma da' ce malefici suntem adorabilii de noi, cum complotam aici impotriva prostiei si a snobismului.Niste draguti!

Aww...nişte pufoşenii! Mai că'mi vine să ne mănânc. Odododododo, sau cum era?laughing

Trolololo laughing ma uit la noi si-mi creste glicemia...

Aşa, aşalaughing Dar totuşi... dacă discutăm aşa, public şi în văzul lumii, poate punem vreun fan înfocat pe urmele noastre. Prin ce metodă scăpăm de el?

Hmmm,sa vedem, oare ce mod sadic sa folosim? O, stiu! Sa il gadilam pana moare! U, sau sa-i spunem ca e rau!

Se moare de la gâdilat? O.O

Depinde cu ce gadili

Iar facem chat smug Tu adu pene, eu mă ocup de capturarea victimei. E bine aşa?

De unde sa scot eu pene? Pe ale mele nu le dau pentru nimic in lume laughing si tu ai inceput cu chat-ul tongue

Ehh, populăm întrebările. Atâta baai oh go on Eu am pene doar în pernă. Şi dacă le scot, rămân făără pernă...

Eu am pene pe gaini. Nu le jumulesc pe puicutele mele nici sa ma bati big grin

Întrebarea e pe pagina a doua la populare, am verificat acumlaughing Atuunci, îl/o gâdilăm cu un cuţit. Am unul cu lamă de juma' de metru...e bun?

Hmmm cam scurta da hai sa zicem ca ar putea sa gadile un pic acolo...suficient cat sa lase o cicatrice mica.

Atunci îmi bag pixu' şi aduc drujba! Tăiem bucăţică cu bucăţică, deget cu deget...Aşa e bine?laughing

Ehh,sa zicem. Eu mai bine zic ca mai bine ar fi sa tacem mai bine ca iar am inceput alta pagina(mai bine).

Ok atunci...aşa e mai bine.

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu explică (pentru Ashadow):

Eu cand am vazut doua pagini m-am gandit ca atat de buna imi e intrebarea ca am primit un kilogram de raspunsuri.Dar m-am inselat. 0 - 0

| Ashadow a răspuns (pentru NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu):

Vina ta ca ti-ai facut sperante false

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu explică (pentru Ashadow):

Da.Ai dreptate.; -;

| Speed99 a răspuns:

Cred ca suntem prea multi daca ma bag si eu sad rolling on the floor

| W3R4 a răspuns:

Aha...
Păi,mă bag eu, dar cine e BlessingAndHonourAndGloryAndPowerForeverToOurGod? (pe restul' îi ştiu.)

| mola a răspuns:

Eu! Iubesc cartofii.

| 00AName00 a răspuns:

Pai cred ca ImiPlacCartofii ar vrea.

| Weedier a răspuns:

Super.Păcat că nu-mi plac.

| facepalmlol a răspuns:

Cartof-fan!

| SilentSuicide a răspuns:

Ma bag si eu. I love Nutella. Opsss greseala mea I Love Potatoes

| carhartt a răspuns:

Sparangel nu aveti?