Dragostea imposibila dintre nutellisti si finettisti.
Atunci continua.
Tu esti personaj principal.
Am citit.Continua-l sau iti dau foc la masina
N-am masina
Da. Si pune-l la Voluntariat/Ecologie, ca doar nu ii platesti pe astia sa rada fortat la dumele tale, o fac voluntar.
Shut up! M-am saturat de oamenii ca tine, care vin ca prostii pe T/A si-si dau atata importanta. Va bagati exact ca musca-n lapte.
"Eu incepusem mai demult sa scriu Romanul T/A. Sa continui?"
N-ai pus link, n-ai spus despre ce e vorba. E normal sa ma gandesc ca in roman nu pot aparea decat glume care se vor interesante, dar nu-s.
Ma bag eu ca musca-n lapte ca nu imi place amuzamentul de pe T/A? Daca v-o zic frumos, ma injurati, asa ca mai bine o spun cat se poate de urat.
1. Uita-te prin raspunsurile mele, sa vezi daca eu am injurat pe cineva vreodata
2. Eu vorbeam cu cei de pe T/A, nu trebuie sa pun link, ei stiau deja despre ce vorbeam
1. Nu vorbeam strict de tine. Esti fata desteapta, poti intelege(am vazut ca stii si engleza ^_^).
2. Problema ta. Ei stiau, eu nu.
1. Daca mai scriu din cand in cand, nu inseamna ca stiu engleza. A sti engleza inseamna a o vorbi fluent.
2. Nu vreau sa par rautacioasa, dar e o perioada mai tensionata aici, pe T/A (de cand a plecat Ashadow). Si in momentul in care unii nu inteleg, ne enervam. Adica...mai ales la seriile lui Speed....ale nu-s porcarii.
Julyly2089 întreabă: