Pupa-ma si tu ca sa moara asta de ciuda
Auzi, el "pupa-ma" tu "pupa-ma" da ce-s eu. Nu mai bine va pupati unul pe altul si s-a încheiat toata treaba?
Da te pup eu, treci incoacee
Stai departe, pleacaaa! O-O
Nu m-am certat cu ea dar pur si simplu nu stiu ce are cu mine oricat as vrea sa o impac sa ne simtim bine... ea nu vrea, mai ales ca ne-am inteles foarte bine o perioada buna de timp.
Ei na, moldoveanul are un amestec aici, ceva pute si de la ala vine mirosul, pute a spirt
Deci tu 13ianuarie, tu m-ai impins.
observ că te-am lovit destul de bine. ai probleme cu vederea
Ce amuzanta esti 30februarie
mulțumesc
domnule suc de mere.
"Domnule" in sfarsit respectul cuvenit.
Daca ai sti ce dor mi-a fost de tine... intr-o vreme eram indragostit de tine da nu ma bagai in seama
era să te cred.
categoria e de vina. Nu stiu de ce am impresia ca esti foarte sensibila, hipersensibila.
corect " ai impresia"
Hai la D/S sa discutam
hai nu.
Vai tu zeita inocentei... mereu esti asa dificila sau ai momente? Imi dai voie sa te stresez?
secret.
hai să vedem ce poți
Ti-ar place sa te stresez... asa ai avea parte de atentia dorita. Stiu ca vrei atentie, asta cauti mereu.
ce inteligent, ți-ai dat seama.
Am auzit multe despre tine... toti vorbesc despre tine, esti o vedeta 3x.
aha.
Ma,tie nu iti ajunge o kama? Mai vrei una sa boceasca pe aici si sa se planga la adresa noastra? Am auzit si eu de ea, asa de mult imi pasa incat am si uitat.
Cine e kama?
Te prefaci ca nu o cunosti? Pervers mai esti, sunteti certati?
Cum sa te batem noi, noi suntem virtuali.
Nici nu te cunoastem.
Nu intleg nimic la voi Trivia
Inca nu esti pregatita.
De fapt simti un sentiment de patriotist combinat cu greata de la shaorma si cu o cola de cirese! Sentimentul asta " interesant" il vei simti de fiecare data cand intri aici! You're welcome! :3
Deci vreit sa fac fac parte din voi
ok
ma bag
dar ce intrebarii s a pun?
Deci ce sa fac a sa ma bagati in asta?
s
DaciaRomania întreabă: