| JUSTERINIandBROOKS a întrebat:

Eu nu stie vorbi bine rromaneste.Eu lavorare a Italia si retornare qui cu euroi traista plina.Ma invata si pe mine cineva limba? Cuvinte in rromaneste li prego! rromaneste...parca asa se dice, nu? ciao!

12 răspunsuri:
| JUSTERINIandBROOKS explică:

@Rp eu credo che tu esti multo stronzo.Hai mars!

@Qarren,daca mai zici de cateva ori asta, vei ajunge s-o crezi chiar si tu insatilaughing
Si cei care au chef de tinut predici inutile, luati-va voi bagajelele si mutati-va fundul de pe T/A.

@Asdf,iti imaginezi corect!laughing

| BastetReloaded a răspuns:

Vorbeste dupa mine:ai uana meic lav uit giastin bibar.

| BastetReloaded a răspuns:

@NoOneCanJudgeMe

neah...eu-s giastin bibar proof

| StupidANDContagious a răspuns:

Lămureşte-mă şi pe mine cu "vaffanculo" ăsta, că de fiecare dată când îl aud îmi imaginez doi italieni încercând să-şi îndese unul altuia înghețată în fund.

| DjTactumare a răspuns:

sa te invete cineve ceva cu limba sau cuvinte in limba romana? sa o luam a capo
cur -anus, fund, popu
p.u.a-penis de unde expresia ai belit-o sa ma ierti -ai probleme
p.i.da-vagin
mamele -tztze-sani
mai doresti ceva?

| Laurretta a răspuns:

Lasă vrăjeala că nu ține! dacă vrei să te dai mare că ești sau că ai fost in Italia te rog să zbori pe alt site că aici nu vrea ai loc! scuze dar asta e părerea mea!

| Laurretta a răspuns:

@NoOneCanJudgeMe se ti dico quello che penso significa che sono una stronza? comunque non me ne frega quello che pensi...

| αηdяεy a răspuns:

Mda...cunosc cativa italieni si uh sigur nu esti... Daca tot nu ai un hobby macar lasa dumele waiting

| RedHair a răspuns:

Incearca pe:
lavorarerromaneste.ro.it

Spero ca te-am ajutat! happy
Bafta la invatat!

| Celeste_2636 a răspuns:

Du-te inapoi de unde ai venit, ca specimene ca tine sunt prea multe in tara asta.