anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu prea intelept pentru voi este. Eu maine pe voi paraseste pentru aselenizare pe Pluto. Eu vrea viata acolo face. Voi prea inapoiati pentru mine este. Voi nici pe Marte nu ajuns inca, nici elixirul tineretii nu descoperit. Din vina voastra, eu rusine acum are ca de aceeasi rasa cu voi este.

40 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

:'( de ce cratere este intre noi? Nu conteaza, eu imediat zboara la tine. Dupa aceea, eu revine la bej, eu doar de companie are nevoie pentru asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

laughing

| SergiuBoss11 a răspuns:

Zici ca esti maimuta aia cu fundul rosu

aia din Babuinul si nevastuica sau cum dracu se numea cu Dracul ala rosu

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru SergiuBoss11):

=]] Ala e idolul meu

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ma uitam intr-una la desenele astea cand eram mic. apoi mi-a interzis maica-mea sa ma mai uit fiindca erau foarte obscene pentru un tanar inocent ca mine.de-al dracu ce eram ma trezeam la 9:30 si ma uitam pe ascuns.erau de la 9:30 la 10 pe CN apoi incepeau alea western pe TCM.ce vremurilaughing

anonim_4396

laughing)))) Turner Classic Movies happy Mi-o placut cand o fost pe insula aia inconjurati de dulciurile alea vii si babuinu' le-o mancat pe toate... Nevastuica o zis "Ai ceva de spus in apararea ta?" si babuinu' cica "Buni foşti" laughing))))

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru anonim_4396):

S-a dus timpul ala.nu ma mai leaga de el decat firul de ata al gandului intamplator.sadacum umlu dupa facultati si alte minuni

anonim_4396

Vai, ce frumos happy "timpul e ucigasul perfect" (cum spunea VeritaSaga). Nu vreau sa treaca timpul. Sunt acum in al doilea an de liceu si ma simt ca dracu, ca-s numa' cu 2 baieti in clasa si aia nu-mi sunt prieteni adevarati... De-aia vorbesc mai mult cu una dintre fete. E trist... Vreau iar in generala

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru BlackArt333):

Unii zic ca ma prostesc prea mult chiar, dar nu-i poti multumi pe toti. Apropo, raspunsul ala cu fantoma ti l-am dat la misto, pentru ca era clar ca nu era real si totusi tu nu erai sigur. Oricum, chiar au scris unii in comentarii in gluma ca filmuletul a fost incarcat de fantoma (mi-a luat ceva timp sa imi dau seama despre ce fantoma vorbesti).

| BlackArt333 a răspuns (pentru anonim_4396):

*tusit* "tu nu erai sigur"?!?!?!?!?!? Sunt fata, copile!