Fratele tau seamana extrem de tare cu un comediant rus OMG
http://www.allcomedyclub.ru/uploads/posts/1189699397_6280009_4.jpg
Eu sunt in ambele poze la 2 ore distanta intre ele Nu am alti frati! Chiar ai crezut?
Cine e mai frumos eu sau fratele meu? Sincer.
Nu pot să mă hotărăsc, amândoi. Eu știu de ce.
Tot eu sunt in ambele poze.Nu am frati gemeni.
Crezi că nu mi-am dat seama? Normal că știam.
Nici nu știu de ce ai pus pozele astea două. Să îți spună lumea cum îți stă mai bine sau ce? Ești la fel de frumos și morocănos dacă ai părul scurt sau mai lung, dacă porți ochelari sau dacă nu porți ochelari. Mergi la culcare, este târziu.
1.De ce am pus pozele astea? Pentru ca pot.Pentru ca vreau.
2.De ce am pus pozele astea? Pentru ca am vrut sa vad daca oamenii isi dau seama ca sunt tot eu in ambele poze, nu ca am frati gemeni.
Da,eu sunt cel din dreapta.Sunt mai dragut ca fratele meu sau nu?
Da ai ghicit eu sunt in ambele poze.Nu am alti frati.Am vrut sa vad cine isi da seama si cine nu
Si cine crezi ca e mai dragut? Vreau raspuns sincer
Nu-mi place parul fratelui tau. Fără supărare.
Ai castigat omule!
Sunt tot eu in ambele poze dupa ce am fost la frizerieNu am alti frati Chiar ai crezut? Ahahaha
Fraaate ce teapa am luat. tare asta.
Si ai rămas cu prima tunsoare?
Acum sunt intrePotrivit nici mare, nici mic, nici facut cu spuma, nici facut cu placa
Iti sta mai bine ca in a 2-a poza. Zic eu.
Pai prima data ai spus ca in poza a 2 a.Acum imi sta mai bine in prima?
Stai ca nu m-am exprimat corect. Am vrut sa zic " iti sta bine parul CA in a doua poza. Acel "ca" nu prea isi avea rostul.
In dreapta sunt eu in stanga e fratele meu.Care e mai dragut?
Amandoi sunteti adorabili. :333
Dar tu esti un pic mai cool, datorita parului cred.
Aha deci inseamna ca imi sta mai bine cu parul mare.Eu sunt in ambele poze la cateva ore diferenta Ahahaha
Mie tot mi se pare ca tu esti mai dragut decat fratele tau. :333
Aha deci sa inteleg ca imi sta mai bine cu parul mare?
Iti sta bine oricum.
Eu mi-am dat seama ca esti tu dar dupa ce ai intrebat care e mai dragut dintre tine si fratele tau nu mi-am mai ascultat instinctul.
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: