Sti ce e ciudat la tine? Tot spui ca nu-ti plac glumele perverse dar username-ul tau este "kamasutra". Probabil ca din cauza asta majoritate is perversi cu tine. Ai unele raspunsuri bune la alte categorii... dar iti lipseste amuzamentul.
Nu numai cu mine, cu toate! Imi lipseste amuzamentul, asta e, n-am venit aici sa fac glume perverseDar stii ce e ciudat la tine? Spui ca nu esti Suck, dar am din ce in ce mai multe motive sa cred ca tu esti Suck
Nu cred ca identitatea mea conteaza in acest subiect. Am citit multe intrebari si nu am vazut nici o perversiune. Nu esti neamuzanta pentru ca nu faci glume perverse, esti neamuzanta pentru ca nu ai simtul umorului, umor inseamna sa intelegi glumele si sa stii si sa faci glume. Nu e cazul sa hulesti viata de pe acum, am vazut copii paralizati in carucior si am si vorbit cu unul, am glumit cu el si a ras, ba mai mult... a inceput chiar el sa faca glume si sa se distreze, acesti oameni sunt un exemplu pentru noi toti.
Ok,atunci nu inteleg eu glumele astea si sunt lipsita de umor
Atat ai inteles din ce am zis eu? Nu ma mai obosesc. O dupamiaza placuta! :*
Am inteles ce-ai vrut sa spui, insa nu vreau sa inteleg acele glume si nu vreau sa raspund la fel.
Din cauza ta s-a sinucis Suck?
Eu știam că ești băiat, te știu încă de acum 2 ani, de pe vremea când te numeai Vito.
Esti boss!
Ce prost eram atunci! Ce vremuri, ce vremuri...
Plraca de aci! Nu te-a bagat nimeni in seama!
Hai, pleaca ca te bat!
Te-am intrebat eu ceva!
Vai! Dar ce sensibil esti baietas! Ce? Te-a jignit o fetita de 12 ani?
Ce e cu asa?
Nimic!
Nu stiu!
Sorry ca te-am deranjat!
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: