Nope.M-am uitat și eu prin stânga și dreapta, inițial plină de speranță, apoi de dezamăgire.Maxim două fețe cunoscute.În rest, nothing.
Nu te țin minte, probabil erai alt utilizator neinteresant despre care nimănui nu-i pasă.
Dacă erai user vechi nu mai puneai întrebarea asta ca să te bagi în seamă.
Ce sti ma tu? te bagi in seama aiurea nu am fost prea populara pe TPU eram ceva gen cereala ( m rog ea era mai cunoscuta) si app te poti uita la profil sa vezi ca sunt pe TPU din 2010(15 Feb 2010 mai exact)
Ni se rupe că eşti vechi,dacă erai 'popular' gen comy,budă,brânză, clann etc te recunoşteam.Aşa, dracu' mai ştie de tine.
Eu nu pot sa zic ca sunt utilizator foarte vechi, am acest cont din septembrie, dar mi l-am facut datorita acestei categorii si imi amintesc ca atunci cand eram suparata intram la aceasta categorie si ma inveseleam. Nu nu uitati de utilizator Mufla care nu am mai vazut-o de mult la T/A, chiar mi-as dori sa revina si chiar as vrea sa vad intrebarile care erau inainte la categoria asta.
Si eu sunt utilizatoare veche dar mi-am schimbat contul...
Nici nu mai recunosc TPU`ul, inainte nu erau "Personalizare continut " si "Utilizatori ignorati ". S`au schimbat multe !
Morphines întreabă:
Julyly2089 întreabă: