| Zmeura a întrebat:

Eu sunt un utilizator mai vechi dar nu am mai intrat de mult ( asa ca voi astia noi de la T/A care aveti tupeu nu puteti intrebari stupide gen : tu de unde ai mai venit)? am intrat zilele trecute pe aici si v-ati cam schimbat, acum intrebarea mea este: Mai sunt utilizatori vechi pe aici?[din 1800 toamna care au prins vremea lui Gogo, primul razboi mondial jb, pe Marioara ( cred ca o mai tineti minte) etc) oh go on

15 răspunsuri:
| Ţepeşu a răspuns:

Ce troll tamp mai esti. Termina cu JB ca ne disperi. Fa si tu trolling normal.

| MâţulMov a răspuns:

Tu de unde ai mai venit?

| Șâret a răspuns:

Nope.M-am uitat și eu prin stânga și dreapta, inițial plină de speranță, apoi de dezamăgire.Maxim două fețe cunoscute.În rest, nothing.

| Mişaaa a răspuns:

Nu cred că îmi amintesc de tine.
Şi da, mai sunt, puţini oricum.

| Polaris a răspuns:

Nu te țin minte, probabil erai alt utilizator neinteresant despre care nimănui nu-i pasă.

| CautNume a răspuns:

Da mai cum sa nu o prind pe Marioaralaughing (primul cont al ei)

| Nuvăsufăr a răspuns:

Mai nou vechimea=valoare şi faimă?

| MyObsessionStaPeContulAstaOLuna a răspuns:

Dacă erai user vechi nu mai puneai întrebarea asta ca să te bagi în seamă.

| Zmeura explică (pentru MyObsessionStaPeContulAstaOLuna):

Ce sti ma tu?oh go on te bagi in seama aiurea nu am fost prea populara pe TPU eram ceva gen cereala ( m rog ea era mai cunoscuta) si app te poti uita la profil sa vezi ca sunt pe TPU din 2010(15 Feb 2010 mai exact)

| MyObsessionStaPeContulAstaOLuna a răspuns (pentru Zmeura):

Ni se rupe că eşti vechi,dacă erai 'popular' gen comy,budă,brânză, clann etc te recunoşteam.Aşa, dracu' mai ştie de tine.

| ChuChu a răspuns:

Eu nu pot sa zic ca sunt utilizator foarte vechi, am acest cont din septembrie, dar mi l-am facut datorita acestei categorii si imi amintesc ca atunci cand eram suparata intram la aceasta categorie si ma inveseleam. Nu nu uitati de utilizator Mufla care nu am mai vazut-o de mult la T/A, chiar mi-as dori sa revina si chiar as vrea sa vad intrebarile care erau inainte la categoria asta.

| ChuChu a răspuns (pentru ChuChu):

Din septembrie*

| Zmeura explică (pentru ChuChu):

Bommie abia acum am observat ca la avatarul tau e Park Bom din 2nei, sa inteleg ca esti fan k-pop? si eu sunt il am la avatar pe t.o.p din big bang nu cred ca l-ai recunoscutoh go on

| ChuChu a răspuns (pentru Zmeura):

L-am recunoscut ^^. Si eu sunt fan kpop, iar Big Bang si 2ne1 sunt trupele mele preferate ^^

| xJolie a răspuns:

Si eu sunt utilizatoare veche dar mi-am schimbat contul...
Nici nu mai recunosc TPU`ul, inainte nu erau "Personalizare continut " si "Utilizatori ignorati ". S`au schimbat multe oh go on!