| BastetReloaded a întrebat:

Eu zic să facem o campanie împotriva lui mhn24! E rău, şi se dă mare şi mă face să plâng.De când sunt pe site, vine mereu la întrebările mele si face mişto de mine. El de fapt e un analfabet ce nu merită să fie un user TPU şi vreau să îl dăm afara de pe TPU.Sunteţi de acord?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
17 răspunsuri:
| ProjectJackpot a răspuns:

Mai bine te iau la misto happy

| pinguinuVerde a răspuns:

Da,deci o să-mi schimb nick-ul în cRiiSusţineCampaniaÎmpotrivaMhn24 lol.

| Bya132 a răspuns:

Dar de ce să nu te dăm pe tine afară?

| Deea03 a răspuns:

Cand incepem?

Pe mine ma face sa plang, sa ma tai cu lama, sa ma sinucid si sa beau pana intru in coma. Vine aici ca sa faca rau. Sa se ia de Giastin Bibăr, pe care eu il iubesc si cu care am 2 copii. Si multe alte chestii rele.

Chiar acum imi vine sa plang.

| Caricatură a răspuns:

Daaa,ma alatur tie

WTF? Pe bune? Chiar vrei sa faci asta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

mai bine va f.em pe amindoi ca sa ramineti cu gura cascata si ochii cit cepele, asa nu mai aveti nevoie de popularitate, nici nu mi se rupe de voi

| Pralină a răspuns:

@Deea03 tanti si eu am 3 copii cu Giastinu meu! Si sa ia el de el! M-a facut sa plang sa ma droghez sa ascult Hannah Hocannah! Deci acum sunt horarata! Vine aici ca sa ne faca sa bocim pana la lacrimi!
*apare cu vocea profei de franca si spune* I`ll have that for you.I have this de la Rokelle *muahahahahaahahhahahah*http://i.imgur.com/0uEA1.jpg noo pe bune numi dati mei stupid! Ea a inceput co poza asta...habar nu am despre ce ii vorba dah nah...

| BastetReloaded explică:

Deci care ma-sa i-a dat stupid lui mhn?waiting

| CiufulitaSaSaturatDeMuste a răspuns:

Eu cred ca e de treaba si amuzant.big grin

| Deea03 a răspuns:

Cum de a ajuns poza de pe facebook aici?

Vezi ce se intampla daca apari in poze? laughing

| NoChanceForUs a răspuns:

Cum si tu zici, zic si eu sa desfintam TPU de tot.CIne mai are nevoie de un alt Facebook?

| BideuAntiDeDeCareSeMarsupiazaInVazinCuPixul a răspuns:

Nu sunt de acord cu o campanie impotriva lui mhn24 straight face
Mie personal nu mi-a facut nimic rau si e si foarte haios laughing
Plagiatorii care vor ca mhn24 sa plece sa dea pe butonul "Contact" si sa o injure pe Stella si apoi sa se duca sa se culce cu contul suspendat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie nu mi-a facut nimic asa ca...

| n3xt a răspuns:

Exact, ai dreptate. Mi-a distrus visele de vreo 8 ori!