| astertix09 a întrebat:

Exercitiu pentru weekendul asta. Imaginati-va o situatie absurda in care persoana interpelata raspunde cu deja celebrele intrebari "Ce vrezi sa spuneti prin curatatul burtii? De ce anume trebuie curatata?"
Incep eu:
Merg cu masina pe autostrada, undeva vad o masina trasa pe dreapta care are capota desfacuta. Soferul se agita pe langa masina lui, se vede de la departare ca are problema, ca ceva il macina. Opresc.
Ma duc la el si il intreb:
Aveti vreo problema? Va pot ajuta cu ceva?
Tipul ridica privirea, se vede pe fata lui ca e tare obosit, ceva il aafecteaza profund. Ma priveste cu ochii goi, parca vede prin mine si intreaba:
"Ce vrezi sa spuneti prin curatatul burtii? De ce anume trebuie curatata?"
Creati si voi o alta situatie absurda!

5 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Merg pe strada sub soarele bland de toamna cand, deodata, vad multime de oameni adunata langa un bloc de 10 etaje. Ambulanta, Politie, Laborator Criminalistic, tot tacamul.
Ma apropii si aud dialogul dintre doua cumetre:
"-Auzi, fa...cica a lasat si un bilet inainte sa s' arunce dipa bloc.
-Taci, fa! Si ce zice in bilet, saracu'?
-Cica erea disperat ca loase nevasta-sa neste burta da vaca si nu stia cum s-o curete!"

| gabitza05 a răspuns:

La o conferinta de presa vorbesc 2 politicieni:
-Am curatat tara de hoti, criminali si de burta!
-Ce vreti sa spuneti prin curatatul burtii?
-adica am eliminat grasimiile acestei tari(minciuna, inselaciunea, frauda etc) big grin

| angella1972 a răspuns:

Merg in vizita la unchil meu cel bogat la spital, si-l gasesc la reanimare, muribund, conectat la aparate.il intreb in soapta... unchiule. testamentul... sper ca n-ai uitat. iar el imi raspunde dur. n-ai stiut sa cureti burta, nu primesti nimic.las totul asociatiei mancatorilor anonimi de ciorba de burta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alergam prin ploaie si era frig si vint si m-a intrebat o femeie aratindu-mi cu degetul spre cap;-Domnule, aveti probleme? Ce as fi putut sa-i raspund cit mai aproape de adevar pentru ca in mod sigur la cap nu stiam atunci daca sint probleme? Am ridicat capul, am privit-o in ochi si am raspuns senin;-Financiare doamna...

| jenny a răspuns:

Felicitari! Felicitari!