| Sorin_4540 a întrebat:

Exista Mos Craciun?
-DA

-Nu

http://sorinel.info/mai-crezi-in-mos-craciun/

Răspuns Câştigător
| Nimeni_2549 a răspuns:

Practic, Moș Crăciun este mama sau tatăl tău. (Sau bunici, alte persoane, în caz de copil). Dar în sufletele noastre, Moș Crăciun ar trebui să existe odată cu venirea sărbătorilor și a celei mai frumoase perioade a anului.

16 răspunsuri:
| AnduhXD a răspuns:

Exista Mos Craciun atata timp cat exista sarbatoarea Nasterii Mantuitorului, si un prilej bun de a fi mai apropiati de familie, de prieteni si de cei dragi noua, oferindu-le si primind de la ei cadouri.

| ღm0tzataaღ a răspuns:

Nu nu mai cred.oh go on.Stiu ca sunt parintiihappy

| diana0983 a răspuns:

Nu mai cred in mos craciunlaughing

| ParanoidKidu a răspuns:

Nu cred ca exista, gasesti cadourile deoarece parintii noaptea pun cadourile sub brad.( este pct meu de vedere)happy

Răspuns utilizator avertizat
| NuConteazaCineSunt a răspuns:

Nu

| Șttefania a răspuns:

Mie mi-au zis parintii ca ei suntbig grin
Deci nu

| LolNope a răspuns:

Mos Craciun nu exista.

| Gentiana a răspuns:

Exista!
Dar nu el ne aduce cadouri, ci parintii intra`devar!
Dar chiar exista, la Polul-Nord!

| Pralină a răspuns:

Ma gandesc...ca mosu e o traditie de Craciun facuta de parinti pentru copii ca sa cinsteasca adevarata sarbatoare...ca Iisus A fost copil si acum,, Mosul"aduce cadouri la copii.De existat ca fiinta nu stiu cred ca nu dar ca farmec, spirit si amuzament da exista.

Deci as zice ca e locul acela gol intre DA si NU ce le-ai pus uhlaughing

| cosmin9834 a răspuns:

Mos craciun exista in sufletele tuturor chiar daca noi stim ca mos crciun este tatal sau mama nostra in sufletul nostru chiar simtim o lumina care se aprinde o data cu venirea sarbatorilor farmecul acestei sarbatori vine din interiorul fiecaruia si apropo colindul de nota 10

| ELNuInvataMomentan a răspuns:

"eu cred in mosu' ", de-aia stie tata de unde am primit cadouri...

| Sorin_4540 explică:

Ilinka14 am pus sa fie mai frumos. nu sa fie ingramaditetongue

Răspuns utilizator avertizat
| Kikiiiiii a răspuns:

Nuh exista parintii suntwinking

| andreiro a răspuns:

Mos Craciun nu exista dar este o traditie cel putin cei mici se bucura ca "Exista Mosulhee hee"
Este spiritul craciunului toti ar trebui sa credem in Mos Craciun dar a inceput sa se afle si sa se cam strice sarbatoriile gen Mos Craciun exemplu:Mos Niculae, etc,
Sper ca te-am lamurit i-ar dupa intrebarea ta raspunsul este -Nubig grin