Sincer... nu cred... adica... noi nu traim in china sau japonia... poate exista...
Amuzanta ceciliarepede...saracuta de ea, nu a inteles intrebarea mea si a incercat ea sa o modifice dupa placul ei... of draguta de ea...
Ceciliarepede este singura care a intzeles gramatical intrebarea, andi de ce nu ai scris preparate din...
sa ai pofta buna eu prefer Tintenfisch
Poate sunt saracut cu duhul, daca ma caracterizezi asa, in fine eu nu am kef de cearta aici la rubrica amuzante, fiti voi profesori
Ce are mai andi lumea cu tine ? eu ti-am inteles ideea. picioruse de broscuta. codita de sobolan.nu stiu daca exista in Romania, dar in Italia, dupa cum stiai sunt restaurante.
In Romania nu cred... dar niciodata nu ai de unde sti ce mananci...comanzi o friptura de miel si primesti una de caine ciobanesc
Să mănânce animalele la masă sau să le mâncăm noi pre dânsele?
De servit animalele la masă n-am auzit să fie, da mai ştii. la câte aiureli sunt pe lumea asta, orice e posibil
De servit oamenii cu carne de asemenea animale, am auzit (nu prea se "poartă" pe la noi, dar mai sunt). Personal am mâncat celebrii "pui de baltă" olteneşti (picioare de broască) şi nu pot spune că nu mi-au plăcut... Am auzit de unii care au mâncat carne de şarpe, dar n-am întâlnit ocazia să încerc... am mâncat friptură şi cârnaţi de nutrie (pe care mulţi o consideră şobolan deşi nu este) şi mi s-a părut delicioasă
Sincer, dacă aş găsi la un restaurant aşa ceva, nu m-ar deranja chiar de loc (că prejudecăţi culinare nu posed)! În fond, poţi să alegi din meniu, ce doreşti, nu-i aşa?
DaciaRomania întreabă: