Imi amintesc de tine tipule. Imi placeau raspunsurile tale. Mi-ai lipsit... Nu-mi spune ca te-ai apucat de categoria asta
Eu zic sa mai scazi nivelu ca suntem cam prosti si nu pricepem ce tot indrugi acolo.
Mai ales eu.
Ai dreptate, hazul isi pierde si falangele de cand a vazut ca pocesti numele unei formatii de calitate. Te-ai gandit vreodata ca te-ai putea descurca la Trisomia 21?
Hay pha, esti naspa
Ar trebui sa zic "mersi" avand in vedere faptul ca ai spus ca e o formatie de calitate? (asta a fost un mod de a o face, dar mai subtil, astfel incat sa nu-mi calc pe orgoliu - te rog apreciaza asta)
Cum spuneam, te-ai descurca de minune la Trisomia 21. Ar trebui sa fi pusa pe post de percutie. Serios, chiar esti geniala, in ciuda faptului ca ca mi se crapa parbrizele de minus doi ( ochelarii) cand iti vad splendoarea.
Dar poate sunt baiat. Nu te lua dupa raspunsurile mele; aparentele inseala. Eu sunt tipul galant din poza
Functionezi pe baza de steroizi?
Nu
#natural#nomakeup#nophotoshop
Uite vezi, deja ai inceput sa mentii "linia diezilor".Dai bataie, insa sper ca pana dimineata trecem si la bemoli, da?
♭
A trebuit sa caut pe google bemolul si sa ii dau copy si paste.
Minunat, ar trebui sa iesim impreuna.
Prima data ar trebui sa intram. Oh, sau suntem deja acolo?
Iesirea este insasi o intrare si intrarea este insasi o iesire.
In concluzie intram afara sau iesim inauntru?
OMG, Error 666.
Ha ha ha te-am facut. Cred. Nu stiu. Cel mai probabil nu
Venerabilul întreabă: