| hândel a întrebat:

Există vibratoare speciale pentru. băieţi, sau pot să-l folosesc pe al mamei? Imi puteţi da nişte sfaturi ceva, că mi-e ruşine s-o-ntreb pe mămica. Mulţumesc!

16 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Eu am impresia ca tu iti bati joc cu intrebarea astahappy, oricum ceva iti zic sigur, tu esti ala care f... si o sa f... pamantul pana moarewinking ca de altceva nu esti in starelaughing, poate una scurta cu 5..sti tu..degetelaughing...

lolita
| lolita a răspuns:

Sa inteleg ca tu esti baiat si vrei un vibrator, si nu o vagina artificiala. ok, exista vibratore anale daca asta te intereseaza, sunt mai mici si mai subtiri decat cele vaginale. sper ca te-am lamurit daca nu astept un mesaj in privat.

Janina
| Janina a răspuns:

Tu vorbesti serios? straight face

| oz a răspuns:

Ce vrei sa faci cu el? daca e...merg si alea pentru femei...banui ca sunt universale...happy

| NewFolder a răspuns:

Esti fata sau baiat? thinking

| cioko19 a răspuns:

Buna!

Ei.sunt bune si alea pentru femei. Poti sa il folosesti pe a lui mamibatting eyelashes.

| mariazet45 a răspuns:

Cere imprumut lu mamaica iti va da si termenu de garantie la el

| Psihoterapeutul a răspuns:

In loc sa folosesti un vibrator mai bine cauta sa-ti faci un iubit.Cred ca este mult mai placut decat cu acel cauciuc... dar daca ti musai sa experimentezi un vibrator, mergi la un sex shop si acolo o sa gasesti destule! aaaaaaaaaa...inca ceva...sunt universale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine vorbeste cu tati de la barbat la barbat, si scap`o pe mami de vibrator, iar apoi tu cauta`ti "o vibratoare" in toata regula, de fata!laughinglaughinglaughing

Doamne ce`am scos din minethinking, da`mi permitlaughingca totusi suntem la Trivia/Amuzante.batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Secretel, uite la ce categorie e intrebarea!
Incearca cu o coaja de banana, e mai bun decat un vibrator pentru femei! thumbs up

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Otonis esti un rau! Te spun!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dă în gaura de la cheie. Economisești niște bani și o scapi pe maică-ta de-o grijă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru baieti este o unealta electrica sau pneumatica.se numeste pichammer. da trebuiesc doi. unul sa stea si celalalalt sa foloseasca pichammerul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa incepi sa cauti un psihiatru...eu totusi iti recomand streangu happy baftalo

| carmi_6480 a răspuns:

De manuela si palmela te-ai saturat?

| ant1 a răspuns:

Ai putea folosi coada de la matura sau sticla de juma'. Alta idee n-am