| Staythere a întrebat:

Fa mamico
Am ajuns in bucuresti cu bine. Trenul a mers incet si a mai si oprit ca cred ca a facut pana la o roata. Am nimerit in cabina cu o baba care putea a usturoi si mai avea si doi pui de catei in geanta care au schelalait tot drumu ca baba a adormit pe poseta.Cand am vrut sa ma duc la wc am nimerit dupa un nene care cred ca era stricat la stomac. Un om a venit si mi-a cerut biletul cred va vroia sa mi-l ia si nu i l-am dat si mi-a zis ca o sa imi dea amenda dar nu cred ca e adevarat.Cand am coborat din tren fa mamico era la lume nici la inmormantare la primaru nu erau atat de multi. Cand am ajuns la bunica n-am gasit-o. am crezut ca e plecata pe la vecini si am asteptato dar nu a venit si mai tarziu am vrut sa ma culc si cand mi-am dat gumari jos am vazut-o pe bunica. era sub pat. ca un crestin adevarat am ingropat-o in spatele curtii si i-am pus cu ea si niste mancare si niste schimburi sa aiba.
Te anunt ca o sa raman aici te rog sa imi trimiti si restul schimburilor si vezi ca sub pat am niste reviste SA NU TE UITI PRIN ELE! punele si pe ele acolo si trimitele.

Al tau fiu respectuos
Gheorghe

Răspuns Câştigător
| CastraveteMurat a răspuns:

Ba Gheoghe,
Fa sa ii zici lu mata mare. Bine ca ai ajuns si ca ramai acolo, am asteptat clipa asta toata viata mea. Bunica era sub pat ca acolo am pus-o eu cand m-am prefacut ca merg la baie si am stat 5 zile de s-a dus taicatu la wc prin vecini. Am omorat-o si am pus-o sub pat ca iti ramana tie casa ca afurisita de baba nu vroia sa ti-o dea. Nu ii trebuiau schimburile si mancarea ca am pregatit eu un dulap cu toate cele in spatele curtii ca sa nu duca lipsa de nimic in viata de dincolo.
Eu ti-am facut bagajul de cand te-ai nascut deci nu te ingrijora de schimburi. Revistele nu ti le pot trimite ca le-a furat taicatu intr-o zi, cand nu mai avea hartie la baie insa am observat ca nu le-a folosit dar a disparut prosopul meu preferat thinking Sper sa nu ne revedem curand.

A ta mama urata
Ion

5 răspunsuri:
| AudImagini a răspuns:

Hiugi lol

| Staythere explică:

Mare ti-e rezervatia Doamne!

| Staythere explică:

laughing))) Multumesc ca mi-ai inteles umorul si ca mi-ai raspuns la mica mea scrisorica laughing))) u r cool dude

| liladyna a răspuns:

Iar:ha?

| Damii a răspuns:

Frumoasa poveste...