Şi stingem lumina şi ne îngrămădim toţi sub duş, după care aşteptam ca un/o dobitoc/oacă să dea din greşeală drumul la apă.Nu că mi s-ar fi întâmplat deja asta, gen...
Asta-i replica mea blondi. Fă-ți și tu una.
Pe strada muncii numărul 2, în Bacău. Pe bune, să fi acolo! PS: și tu ai fost fain îmbrăcată la petrecepe.
Okay, Sper să prind trenu', Mersi, mă bucur că ai adus şi ciocolată
Hmmmm, vad ca Legionareasa e cu spumantul, eu o sa fiu cel cu buretele :->, mai pe romaneste cel cu frecatul
Harababurici? eu voiam să fie alfel .
Mă ignori?
O sa ai si dus de ciocolata?
Daca da, vin cu o inghetata de sapun cu glazura de apa.
Daca vin numai fete bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune,bune, bune, bune, bune, bune
RAU! Vin si eu .
Vor veni numai fete bune, bune, bune, bune, bune, bune, bune, bune, bune, bune, bune, bune, bune, bune, bune, bune, bune, bune, bune, bune RĂU.
Scumpiiiii. Să ști că întrebarea asta nu este pentru aroganții ca tine .
Julyly2089 întreabă: