Dacă rămâneai cu poza aia sexoasă de alaltăieri, stăteau deja în coadă după tine. Dar acum, fără cătuşe şi cu gemeni, cine te mai ia? Greu mai găseşti un curajos disponibil...
Da' ce, nuntă fără mire nu se poate? Chef să fie, că în rest...
Hai, (n)u(i)meşte-mă, să te văd!
Eu sunt cea care aduce tortul!
ti-am si gasit unul potrivit http://t0.gstatic.com/......tp?/images
Uuu, nunta!
Intrebarea ar putea fi: cine e norocosul?
Dar dupa standarde vad ca iar trebuie sa-ti platesc un actor...
Daca ai tate mari pot fi eu sot... TATEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE hahahahaha*Fata de nebun*
AlQaeda e cam disponibil
Pe post de baiatu' cu apa ( la nunta cica )
daca nu ma pui baiatu cu apa pot fi Dexter?
Daca tot ALQaeda e baiatul cu apa eu sunt fata cu florile...
De ce?
Vad ca exista asa ceva
Eu o sa cant promit ca nu las nici un geam, pahar, timpan sau altceva intregam o voce de privighetoare chinuita in rotile unui stivuitor stricat care face un zgomot asurzitor
Domnisoara de onoaree domnisora de onoareeee domnisoara de onoareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Eu pot fii-femeie de servici,nasu',socru' mare, cavaleru' de onoare, frumosul la care se holbeaza toate fetele si amantu'.
Love sex...)
@AlQaeda, mi se pare mie, sau nu esti chiar atat de disponibil pe cat vrei sa pari?
@ღწʛყოǻწღ, eu stii dar, tu nu stiu
Acum serios, am zis ca daca nu va numiti voi singuri, va numesc eu? Ceva, ceva tot stiu.. shhhhhhh
@AlQaeda, pana acum nimic. Te numesti tu singur. Eu as fi profitat de ocazie, ca tot mi-ai raspuns primul... Deci?
dalila întreabă:
Julyly2089 întreabă: