| NoelyTheKiller a întrebat:

Faceti o scurta poveste( 5-6 fraze), sa fie amuzanta si sa aiba legatura cu cartofii pai.

Răspuns Câştigător
| Hitler666MD a răspuns:

Era o zi friguroasa de iarna si Noely a iesit afara la plimbare, pe drum l-a intalnit pe Dante si el i-a propus sa mearga la un cartofel pai.Ei sau dus acolo insa super eroul salvatorul de cartofi marele MadPotato a folosit puterea lui de absorbire a cartofilor apoi a disparut. Dante il stia pe Mad si l-a rugat frumos sa-i dea lui Noely niste cartofei pai el cand a vazut fata intristata a lui Noely i-a dat un sac intreg cu cartofi, si Noely a ramas fericita.

PS: Haters gonna hate, special pentru haterii mei care sunt gata sa scrie o poveste ca un fel de reply negativ la povestea asta laughing

| Croampa a răspuns (pentru Hitler666MD):

Ba da' esti rau! Unde-i Croampa in toata povestea? straight face

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru Hitler666MD):

Ba,nu ai haterilaughing.nu esti asa important.

Cand va intra Noenly si va citi aceasta...Imi si imaginez cum da stergere la cont din cauza ca n-a citit o prostie mai mare in viata ei.

| NoelyTheKiller explică (pentru Hitler666MD):

Yay! Noely e fericita! Imi plac povestiile cu final fericit.

| Hitler666MD a răspuns (pentru SergiuBoss11):

Saraca "noenly" cred ca ma uraste laughing. Noely ma scuzi ca esti nevoita sa citesti comentariile haterului asta de doi bani, ma scuzi sad il bag la ignore sa nu mai poate comenta la raspunsurile mele.

E ok kiss imbratisare? Meow? kiss

| Hitler666MD a răspuns (pentru NoelyTheKiller):

Da :-* imbratisare :x :x. http://i.imgur.com/6srTkYC.jpg :x

Ododo ce bine e kiss kiss kiss kiss

25 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Într-o zi frumoasă de ieri, Aurică se gândea că mâine se va îngrijora că va rămâne fără margarină. Din păcate locul unde trăia sărmanul Aurică era în vârful muntelui și singurul aliment pe care îl avea în cămară și frigider era scoarță de copac și pătrunjel. Seceta afecta recoltele țăranilor și din păcate și recolta lui Aurica de marijuana. Aurică nevoit să coboare de pe vârful muntelui se duce în sat. Aurică observă că țăranii nu aveau nimic înafară de cartofi. Aurică nemulțumit că țăranii nu erau în stare să își prăjească cartofii se duce la MC-ul din satul alăturat și mănâncă o porție de cartofi pai. Din păcate pentru el marijuana consumată anterior îi creea halucinații, iar Aurică se stinge ca fiecare dintre noi de astfel, ducându-se în abisul nesfârșit al necunoscutului, în timp ce vântul rece care anunța venirea iernii sufla încet frunzele ruginii și le îngropa în negura nopții...

| NoelyTheKiller explică (pentru T0T):

E frumos dar de ce moare? crying if it's not a happy ending then Noely is not a happy girl crying

| T0T a răspuns (pentru NoelyTheKiller):

A băut apă din râu și a răcit. Din păcate s-a înecat cu un paracetamol.
Dacă ție nu ți se pare o poveste cu final fericit că lumea a mai scăpat de un drogat dement...

| NoelyTheKiller explică (pentru T0T):

Dar pentru mine e trist sa moara cineva, am plans si cand mi-a murit pisica.

| T0T a răspuns (pentru NoelyTheKiller):

Bine schimb finalul.
Atunci Aurică s-a stins pentru că era întuneric și de fapt a stins becul, dar nu l-a stins el ci a rămas fără curentul electric pe care de astfel nici nu îl avea în vârf de munte. Aurică în pragul morții scuipă repede paracetamolul...A doua zi de după poimarți la ușa lui Aurică îi bate cineva. Era o fată cu rochie albă, frumoasă ca o floare înconjurată de uscăciunea toamnei, cu ochii albaștrii care sclipeau puternic în sufletul lui și reușea să îl facă să nu mai simtă vântul rece care bătea dinspre nord. Ea era cea cu care Aurică avea să își trăiască fericit restul vieții. Cum a fost posibil asta? După venirea potopului recolta lui Aurică de marijuana a renăscut iar de atunci Aurică știa că dacă va renunța la ea va renunța și la fata care i-a oferit ceea ce nimic nu i-a mai oferit vreodată...

| SergiuBoss11 a răspuns:

Era odinioara un copil, SergiuBoss ii spuneau oamenii. Zburda neprihanit ca o caprioara, atat de fraged si buimac...pana intr-o zi, cand viata lui avea sa se schimbe.A intrat pe T/A si de atunci...n-a mai ras niciodata.Singurele lucruri ce-l mai tineau pe linia de plutire, erau cartofii pai.In fiecare zi, ora de ora manca o tigaie de cartofi pai, pana intr-o zi cand a vazut ca nu mai poate iesi din camera de umflat ce era.A facut atac de apoplexie si a murit.

The End

| NoelyTheKiller explică (pentru SergiuBoss11):

Nuuuu, nu imi place povestea ta. Nu imi plac finalurile nefericite.

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru NoelyTheKiller):

Decat sa citesti povestea lui Dante mai bine iei un prospect de la farmacie si iti faci viata.

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru NoelyTheKiller):

Vezi ce tontalau e? ti-am gresit numele fiindca mi-a scapat degetul pe "n", dar micul deviat ce scuza are ca n-a pus cratima la "sau"?sadMi-a dat si ignore fiindca s-a saturat de adevar.

| Suck a răspuns:

Cam multe pretentii. Un zeu nu mananca cartofi prajiti.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Suck):

Asa e, un zeu mananca struguri...hee hee

| Suck a răspuns (pentru anonim_4396):

Foarte corect... dar nu singur, hranit de o posibila zeitalaughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru Suck):

Pai;)), tu fiind zeul suprem, ma faci zeita ta(Artemis), sa te pot hranii eu?

http://i.imgur.com/lafSyd5.gif

| Suck a răspuns (pentru anonim_4396):

Mie imi place mult apa... prefer sa fiu Poseidonlaughing tu poti fi Amfitritelaughing

| NoelyTheKiller explică (pentru Suck):

Ce e corect e corect.

| Suck a răspuns:

laughing doar atat poti? Nici nu m-am obosit sa te raportez, esti prea amuzant, mai zi mai zi happy

| Geanin a răspuns:

... si Mustafa Persan...

| L1feDRAIN a răspuns:

Intru pe TPU, mananc cartofi, ma uit la o intrebare si vomit-am apoi.

Vrei poveste? Apasa pe profilul meu si uitate la intrebari, sper ca o sa-ti placa.