| BlackArt333 a întrebat:

Faceti testul asta! http://bravonet.ro/blog/teste/ce-fel-de-agent-secret-est i/ E foarte tare. Mie mi-a iesit profesionist... P.S. Se mai joaca cineva pe Need for Speed Most Wanted? Daca da... trebuie sa vorbim.

16 răspunsuri:
| RainmakerX a răspuns:

Yayy! happy
"Ţi-a ieşit: Inventiv
Duci la bun sfârșit toate misiunile, dar într-un mod inedit. Preferi soluțiile complicate, dar distractive, în defavoarea celor eficiente și plictisitoare."

L-am terminat de 2 ori cand eram mai mic.

| SergiuBoss11 a răspuns:

Ţi-a ieşit: Profesionist
Execuți ordinele fără să stai pe gânduri și faci totul ca la carte. Ești agentul perfect!

laughingcred ca la toata lumea iese "profesionist"

surprisesau numai noua, dydyalle.suntem nascuti sa fim agenti!

| BlackArt333 explică (pentru SergiuBoss11):

DA! big grin Stii jocul ala care l-am zis? thinking

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru BlackArt333):

Da,dar n-am mai jucat de ani de zile.cand eu ma jucam nfs most wanted, tu nici la gradinita nu erai data!

| BlackArt333 explică (pentru SergiuBoss11):

Ok. Si. i-ai terminat pe toti? Eu m-am apucat pe la sfarsitul lui August si am ajuns la nr. 10 confused da... trebuie sa imi dau silinta... ce masini aveai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt o neindemanatica sad.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu joc NFS

| BlackArt333 explică (pentru anonim_4396):

Pana unde ai ajuns? thinking

| anonim_4396 a răspuns (pentru BlackArt333):

Al 6-lea nume de pe lista. nu joc de mult timp...

Ce tare! Eu am ajuns doar pana la 10. De cand ma joc jocul asta, urasc politia. sunt din ce in ce mai rapizi. si mai multi. De parca nu ar avea alta treaba decat sa ne urmareasca fiecare miscare. nu mai poti merge nici la baie de ei... confused

| anonim_4396 a răspuns (pentru BlackArt333):

laughing))) faza tare e ca am castigat Lamborghini si imi e mult mai usor. si eu urasc politia :/ esti fata?

Da! laughing Da' ce credeai?! laughing Daca sunt fata nu inseamna ca nu imi pot place cursele de masini si altele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-a iesit "Inventiv", apropo big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Profesionist laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am spus asta. Sa o vezi pe sor-mea cu ce chef joaca jocul asta...se chinuie la cel mai tare bos. Si a început jocul in aceeasi zi cu mine laughing))))) îmi da lectii.

| nlko a răspuns:

Mi-a iesit profesionist laughing.