Clasament.
Cei mai copilarosi :
Cei mai seriosi :
Fundita pentru ca mi-a fost lene + ca nu ii cunosc pe toti?
Pai zici:
1. Xulescu
2. Minescu
3. Pulescu
4.Iliescu
5.
...
.
.
.
100.Sexescu
1.Raluca
2.Fabulosu
3.Copac
4.Suck
5.Sleep
6.Kill
7.Mad
8.Greyn
9.Tu
10.Nu mai stiu
Aaaa,nu scuze pe tine trebuia sa te pun pe la 3-4, pe la jumate, acum fa si tu.
1.Daisuki, Suck(nu il prea cunosc dar pare)
2.eu
3.tu
4.Croampa
5.Blitz(am scris bine?)
6.Alessa(englezoaica)
7.Karima
8.Mad
9.killmeplease si asta doar pentru mi se pare depresiva fata(no offence if she sees this)
Nu stiu sa fac clasament intrucat multi sunt cam la fel si nu pot sa spun ca unul este mai copilaros decat altul insa ii pot pune pe categorii.
Seriosi :
MadPotato,Turbox,KillMePlease,
Suck,Fabulosul,Endo,
Sleep,GreyN,Sergiu,
Conquete,Freak,Confederate
Neutri: Eu,Tu,Karima,Doub,Alessa,
Zombalau,Karima,Minion
,Kama,Daisy,Copacel,Airan, Dante,
Life
Un pic mai copilarosi: Ramles, Vibe, Anonima, Croampa, Mieez * Nu stiu unde sa-l pun*
Cred ca atat...nu mai stiu.
Eu sunt neutra? ce ma bucur poti sa vi sa ii spui si bunicii chestia asta? doamne, femeia aia are ceva cu mine, ma vede ca pe un drac sau ceva
Nu stie ea de asa ceva adica stie de internet dar e old fashioned deci nici nu stiu ce i-am facut, daca i-am facut ceva a zis ca cel mai probabil nu imi lasa mostenire
Adica? Eu sunt ironic, nu neserios.Esti pedepsita la colt, pe coji de nuca!
Buna seara, Domnul Fabulos, crede-ma esti si copilaros si serios neutru sa zic asa
si nu vreau la colt.P
Stai mai staaai mai stai, ca mor aici. )
" 1. Daisuki, Suck " ne-ai pus la copilarosi? da de Suck zic mai mult...copilaros auzi la ea )
yayyayyay
de-pre-si-vă // de-pre-si-vă // aminaminamin // de-pre-si-vă // de-pre-si-vă
oh, era să uit, scuzaţi
MSSS (:
Stiu, eu astept sa mai imbatraneasca si sa aiba un moment din ala 'imi pare rau ca m-amcomportat asa cu tine in tot acest timp, ca scuze iti las tot/jumatate din ce am mostenire'
Nu stiu femeie, cine mi-a venit in gand primul pe ala l-am pus, si de suck am zis, nu stiu cine naiba e dar asa imi pare )
Stii ce poti sa faci? Sa te comporti si tu ca o baba cand e bunica pe langa tine dar sa nu exagerezi. Poate asa vede si ea cat de penibila e. Just sayn'
Poate ma desmosteneste sau ceva, daca face din ale vin special in Romania ca sa iti dau cu tigaia in cap
Zise copilul de 22 de ani.
Da când o sa am 22 o sa-mi mai spui copil? Atunci eu iti zic tataie. )
andreig întreabă:
Julyly2089 întreabă: