De la o vreme nu prea mai blagoslovesc pe nimeni cu stupizi.ma rezum la nefolositori.chestia e, ca am vazut useri care dadusera de doua ori mai multi stupizi decat oricare alt calificativ pozitiv.nu se ridica site-ul la valoarea lor? sau e mai distractiv sa dai cu stupidul? vad multi adolescenti pe care-i distreaza distrusul si se hlizesc cu un rictus schizofrenic cand oamenii sufera.as vrea sa pot sa influentez opinia userilor in a-i elimina de la prima abatere. de ce sa nu-i ajut? mi-e teama ca-n sinea lor rad de orice efort pe care -l fac ceilalti pentru a ajuta. asa ca propun sa-i dam pe fata pe stupidari.
@mumoasa:uite-l(o) deja ti-a dat, prinde-l(o)
@mucealuiflaimoc:nu sunt suparata, dar daca stai sa te uiti la fiecare intrebare si raspuns, vei vedea ca acela nu stie sensul intrebarii si nici al raspunsului, pe mine nu ai sa ma vezi si nici n-o sa ma vedeti suparata pentru fleacuri
E si asta o distractie, probabil...Cred ca e vorba de semidoctii de mai ieri care, saracii, nu pricep nici intrebarile, nici raspunsurile.
Mie imi pare rau ca nu se pot da voturi "stupid" la intrebari, ca unele ar merita si cate 3 deodata. La raspunsuri...doar sa ma scoata rau de tot din pepeni, ca sa dau 'stupid". Mai bine ma abtin.
Hei! Cine mi-a furat voturile nefolositor si stupid? Ai uitat de raspunsurile mele nefolositoare si stupide. Intoarce-te sa le furi si p'alea. Aveam vreo 13 stupid si nefolositor date la inceput altor utilizatori, cu care fie eram in dezacord de opinii, fie au meritat ptr. jignirea altora, si 2 dadui din greseala, in graba. Acum vad numai 2 stupide si unul nefolositor. Ce se petrece aici mah?! Imi vreau voturile inapoi altfel va spun Ralucai. Pai se poate asa ceva?! Este inadmisibil!
Hei! Cine mi-a furat voturile nefolositor si stupid? Ai uitat de raspunsurile mele nefolositoare si stupide. Intoarce-te sa le furi si p'alea. Aveam vreo 13 stupid si nefolositor date la inceput altor utilizatori, cu care fie eram in dezacord de opinii, fie au meritat pentru. jignirea altora, si 2 dadui din greseala, in graba. Acum vad numai 2 stupide si unul nefolositor. Ce se petrece aici mah?! Imi vreau voturile inapoi altfel va spun Ralucai. Pai se poate asa ceva?! Este inadmisibil!
Eu sunt cuminte, tanti!
dau stupid, numai la cine merita!
poti sa ma verifici!
sunt" curata"!
Ursulika ma bucur ca ai pus intrebarea astaAs fi si eu curioasa sa vad cine si mai ales de ce dau unii voturi stupide sau nefolositoare
Eu nu dau voturi din astea si nu ii inteleg pe cei care fac astfel de lucruri
Pot sa iti raspund cu un citat:
"De obicei, critica literatului incapabil consista in afirmarea insusirilor ce lipsesc dintr-o lucrare literara din pricina ca aprofundarea calitatilor evidente ii este dificila" (Tudor Arghezi)
Voturile alea sunt puse acolo ca sa fie date la fel ca "amuzant,"inteligent" si "folositor", nu cred ca da cineva voturile alea la nimereala, cred ca nu exista utilizator pe acest site sa nu fi primit macar o data un stupid sau un nefolositor
Fiecare cu parerea lui. Cred ca lipsa de modele reale si verificate îi face pe unii sa aprecieze unele raspunsuri ca fiind altfel decat sunt in realitate. Depinde de perceptie. Asta nu trebuie sa ne supere. Nu te poti supara ca vacarul pe sat, pentru ca n-ai sanse de castig chiar daca ai dreptate.
Buna. Habar n-am, nu cred ca ti-am dat vreodata. Sunt nou dar nu asta e ideea.
Ne tragi, ii tragi la raspundere pe cei care ti-au dat stupid?
Tu ce calificativ i-ai da intrebarii tale? Eu unu, daca as putea, as da Inteligent si Folositor. Sincer. Si o fundita si o bere.
Eu is de o luna pe site-ul asta si nu stiu daca am dat 3 stupiduri, am dat chiar la cine merita tie in nici un caz
Eu dau stupid in clipa in care vad ca cineva face misto sau glume proaste pe o tema serioasa, cand cineva chiar are nevoie de ajutor, iar ei iau in ras
Eu nu am dat nici un vot stupid sau nefolositor pana acum.Si daca am gasit un raspuns care nu mi-a placut am trecut cu vederea.
Ursulika esti tare!
Sexy si rea! Cineva trebuie sa ii ia tare si pe acestia, bravo!
Eu zic ca in loc de stupid s-ar putea folosi amuzant!
O zi superba iti doresc!