Să filmezi "întâmplător" o profesoară când îşi bagă degetele în nas şi face biluţe din muci...iar filmarea să ajungă tot "întâmplător" la ea.
De curiozitate : Ai intrat de multe ori in directiune?
Aproape zilnic în ultimii 6 ani.
Deşteaptă eşti mă...
Stiu nu?))))
Shut up and take my... funda!
Să dea dracii. Săptămâna asta am luat 22 de funde :o
Să ştii. Vinovată sau nu, tot ajungeam la director. Am abonament.
S-a descoperit azi in mijlocul primei ore de romana in telefonul unuia o poza cu o...ceva.Si toti au inceput sa faca misto si ala ca nu ca cica nu el a facut poza si ca nu e el.In fine in 10 minute(la pauza de fapt) toata scoala era prezenta in fata usii noastre sa admire si ei privelistea, iar majoritatea imbecililor de la mine din clasa o si postasera pe fb ca de, ce sa si faci?
Azi la bio:
-acum sa trecem la alta grupa...barza!
-aia care aduce copii, profa!(zice un tantalau)
(eu) -ma, tu mai crezi povestea aia?
-da cum apar copii? (idiotul care face pe tampul, da are ceva in cap. zicea razand)
-(poker face)
profa:
-blablabla....cucul!
-bingo!(le prost)
Cand colega mea de banca i-a zis unei profe ca arata si vorbeste ca un om beat si alteia ca are fata de iepure.
Sau cand stergeam tabla si buretele a cazut exact in capul profei de la catedra!
A fost acum 3-4 luni la scoala, se terminase ora si profa de geografie era inca in clasa si eu iesisem pe hol cu un amic dar uitasem ceva in clasa si m-am intors si un coleg imi zise sa matur pe jos si eu i-am zis "ai slugi bagami-as **** in m***"da stiu asa injur mereu la scoala...dar cine nu injura asa si in fine...m-a auzit profa si a zis ca imi scade 3 puncte la purtare dar nu mia sczut nimic ca mi-am cerut scuze profei nu idotului
Cand Andrei scria la tabla si doamna era la catedra si spunea in soapta ca nu stim nimic si Andrei a sccris ca doamna =corcita dintr-un porc si o broasca raioasa iar doamna s-a intors si s-s facut rosie la fata.
Andrei ala fiind eu, ha?
Daca te cheama Andrei nu e vorba de tine. Poate daca te cheama Matacuta Daniel Andrei.
Huh.E bine atunci.Am crezut ca faceai misto de mine.
Nu stiam cum te cheama in realitate.
La mine acum catvaani un coleg era la tabla si cum scria el si scria. se terminase postamentu si a cazut peste floare si d-na profesoara l-a pus sa o ia acasa si sa aiba grija de ea pana e din nou cum era, avand timp pana la sfarsitul semestrului.
Julyly2089 întreabă: