Eu va iubesc si va admir pe toti... doar sunteti TPU-isti de-ai mei ...bine? :*:*:*
Mie imi apare tot emil la cel mai amuzant. Sa inteleg ca netul meu e in stare de negare?
Stapaneste un umor negru, de englez, placut pana la peste poate, intrati si cititi-i raspunsurile, sunt fenomenale..."bro" este prietenul nostru de pe TPU cu intrebari si raspunuri cat mai echilibrate in exprimare
, iar dupa foto postata as crede ca este..surpriza...PREOT...deci din acest motiv are asa raspunsuri frumoase care merg la suflet.
Dar daca nu este preot, domnisoarelor luati-l RPD de barbat, daca nu este in insurat, nu va veti insela, este un tip Suuuuuuuuuper.
Emil...depinde ce implica "iubit" eu am inima mare cu toate ca-s mica incapeti toti acolo...numai nu va impingeti.Este loc pentru toata lumea
Pupimik tinzi sa ai mai mult rating decat unele personalitati si s-ar putea sa-ti atragi oprobriul ( a se citi stupidul) public.
@lolita-cum ai tu grija de mine..., raman dator cu o cafea, asa poate ca ne intalnim, ce spui?
@moony-pai numai cu un mesaj..., nu te pot ierta.trebuie sa vii sa-ti ceri iertare ''tete a tete''.
@pupimik-de admirat..., inteleg ca ne poti admira pe toi, insa de ''iubit''crezi ca rezisti?
@moony-nu ti-am deschis imediat usa, pentru ca inca eram suparat pe tine, insa mai incearca o data, am sa ti-o deschid cu siguranta.
Tukhey, bro n'are nevoie de publicitate
dar daca as posta aici o lista cu conversatii intre useri, la fel de lunga ca cea postata de tine , ti s'ar parea normal?
Daaap. s'au adunat toti fanii lui emil, sa'l detroneze pe bro.asta e o conspiratie!
Nu, emil, nu observi ca am incercat sa te consolez?
ma ierti sau trebuie sa adaug o alta "intrebare" cu felicitari pentru tine?
Tu ai vrut'o. dar deschide usa aia odata, ca mor de frig aici si mai si ploua! acum cauta'ma tu si cere'ti scuze, ca eu am plecat!
Cum n'ai deschis'o?! nu erai tu cel care s-a asezat in genunchi in lacul ala, sa'l iert ca am asteptat1minut si m'au udat 2picaturi de ploaie?
.pai si'atunci.eu cu cine stau acum in fata semineului?
Bro, ai acel ceva, care te face foarte amuzant. Sau poate e iluzia pe care si-o creeaza fiecare cand iti citeste raspunsurile. Elena, imi place Bro da' nu-l iau de barbat ca am, un fan-club ceva poate
Julyly2089 întreabă: