| moonY a întrebat:

Felicitari bro, esti cel mai amuzant!(asa e'n viata emil. ce sa facihappy

Răspuns Câştigător
pupimik
| pupimik a răspuns:

Eu va iubesc si va admir pe toti... doar sunteti TPU-isti de-ai mei big hug ...bine? :*:*:*

44 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Mie imi apare tot emil la cel mai amuzant. Sa inteleg ca netul meu e in stare de negare?laughing

| elena a răspuns:

Stapaneste un umor negru, de englez, placut pana la peste poate, intrati si cititi-i raspunsurile, sunt fenomenale..."bro" este prietenul nostru de pe TPU cu intrebari si raspunuri cat mai echilibrate in exprimare
, iar dupa foto postata as crede ca este..surpriza...PREOT...deci din acest motiv are asa raspunsuri frumoase care merg la suflet.
Dar daca nu este preot, domnisoarelor luati-l RPD de barbat, daca nu este in insurat, nu va veti insela, este un tip Suuuuuuuuuper.

lolita
| lolita a răspuns:

Ce sa-i faci, daca unii au timp de stat pe auici, macar sa castige ceva laughing

lolita
| lolita a răspuns:

Emil. nu-ti fa griji ca iar ai ajuns in top laughing

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Felicitari Bro, u si Emil sunteti cei mai amuzanti.happySucces in continuare.winking

pupimik
| pupimik a răspuns:

Emil...depinde ce implica "iubit" laughing eu am inima mare cu toate ca-s mica laughing incapeti toti acolo...numai nu va impingeti.Este loc pentru toata lumea laughing

| Wtf9000 a răspuns:

Lol, cum a reusit? E lasa ca emil vine tare din spate. tongue

| Wtf9000 a răspuns:

Hopa! Ia uite cine e cel mai amuzant acum. Hah! laughing

| Ben. a răspuns:

Pupimik tinzi sa ai mai mult rating decat unele personalitati si s-ar putea sa-ti atragi oprobriul ( a se citi stupidul) public.

| anonim a răspuns:

Aha, acum sa vad cine este contra si cine pro.rolling on the floor

| anonim a răspuns:

Deci asa moony, ma tradezi!? ei lasa ca ma ''revansez eu fata de tine.rolling on the floor

| anonim a răspuns:

@lolita-cum ai tu grija de mine..., raman dator cu o cafea, asa poate ca ne intalnim, ce spui?laughing

| anonim a răspuns:

@elena-deci asa, elena, numai bro este prietenul vostru aici pe TPU.crying

| anonim a răspuns:

@moony-o prefer in particular.laughingwinking

| anonim a răspuns:

@moony-pai numai cu un mesaj..., nu te pot ierta.laughingtrebuie sa vii sa-ti ceri iertare ''tete a tete''.rolling on the floor

| anonim a răspuns:

@pupimik-de admirat..., inteleg ca ne poti admira pe toi, insa de ''iubit''crezi ca rezisti?rolling on the floor

| anonim a răspuns:

@pupimik-nu iti face probleme ca este mare(inima)caci o ocolim.rolling on the floor

| anonim a răspuns:

@moony-nu ti-am deschis imediat usa, pentru ca inca eram suparat pe tine, insa mai incearca o data, am sa ti-o deschid cu siguranta.laughing

| anonim a răspuns:

@moony-cred ca era lupul.laughing

| moonY explică:

Tukhey, bro n'are nevoie de publicitatelaughing
dar daca as posta aici o lista cu conversatii intre useri, la fel de lunga ca cea postata de tine laughing, ti s'ar parea normal?

| moonY explică:

Lasa, bro.sa fii si tu admirat&iubit.macar azilaughing

| moonY explică:

Ti'am sp eu sa te bucuri, ca nu dureaza multhappy.nici macar o zi.

| moonY explică:

Daaap. s'au adunat toti fanii lui emil, sa'l detroneze pe bro.asta e o conspiratie!

| moonY explică:

Nu, emil, nu observi ca am incercat sa te consolez?
ma ierti sau trebuie sa adaug o alta "intrebare" happy cu felicitari pentru tine?

| moonY explică:

Ok, o sa-ti trimit un mesaj laughing laughing

| moonY explică:

Tu ai vrut'o. dar deschide usa aia odata, ca mor de frig aici si mai si ploua! acum cauta'ma tu si cere'ti scuze, ca eu am plecat!

| moonY explică:

Cum n'ai deschis'o?! nu erai tu cel care s-a asezat in genunchi in lacul ala, sa'l iert ca am asteptat1minut si m'au udat 2picaturi de ploaie?
.pai si'atunci.eu cu cine stau acum in fata semineului?

| moonY explică:

Inseamna ca ai un frate geaman, caci seamana izbitor de mult cu tinelaughing

| Zoombe3 a răspuns:

Bro, ai acel ceva, care te face foarte amuzant. Sau poate e iluzia pe care si-o creeaza fiecare cand iti citeste raspunsurile. Elena, imi place Bro da' nu-l iau de barbat ca am, un fan-club ceva laughing rolling on the floor poate laughing

Întrebări similare